bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гала-концерт «Діти за майбутнє України»
18.03.2015

 

28 березня 2015р.у концертному залі Українського Дому відбудеться гала-концерт «Діти за майбутнє України». 

Захід проходить під егідою Міністерства соціальної політики України. Організатором проекту є Всеукраїнський журнал «Ukrainian People» та благодійний фонд «Велика родина». Партнерами заходу виступають: Громадське об’єднання «Рада з екологічної безпеки», Громадська ініціатива КримSOS, ФК «Маестро».

В проекті візьмуть участь 50 талановитих дітей зі Львова, Харкова, Дніпропетровська, Києва, Луганська, Донецька, Житомира, Луцька, Рівного, Тернополя, та інших міст та регіонів України, які вийдуть на велику сцену щоб об’єднати національні інтереси та вшанувати українські традиції.   Діти-учасники представляють різні соціальні категорії населення: діти-переселенці із зони АТО, що мешкають в Київській області, діти із регіонів західної України, що є вихованцями модельних, театральних, хореографічних та вокальних шкіл, таких як «Viva Models», «Indigo», «Art models» та «Веселка».

Учасники фестивалю на сцені читатимуть вірші видатних українських поетів – Володимира Сосюри, Лесі Українки та Тараса Шевченко, співатимуть українські пісні – «Одна калина», «Сорочка», «Молитва за Україну», танцюватимуть традиційні українські танці, виконуватимуть хореографічні патріотичні постановки від Віталія Загоруйка – хореографа-постановника «Танці із Зірками», телеканалу «СТБ», висловлюватимуть свої побажання країні, а також дефілюватимуть в вишиванках від українських виробників – Оксани Полонець, бутіка українського одягу «Етнодім», та бренду «Міс ДМ».

Для того, щоб показати та ще раз нагадати українському народові про його талановитість та обдарованість, про безмежну творчу натуру та нескінченне джерело творчих думок українських митців, фестиваль буде супроводжуватись різноманітними виставками майстрів народної творчості. Зокрема в холі Українського дому відбудеться виставка присвячена Тарасу Шевченко. Також свої надихаючи роботи продемонструє український художник Віктор Неделку-Зусман, який працює в таких напрямках, як імпресіонізм, портрет техніка акрил, сучасний арт і мастихін.

У підтримку проекту «Діти за майбутнє України» виступатимуть відомі музиканти, оперні співаки, артисти та зірки української естради. Зокрема талановита скрипачка Майа Онищук, співачка Міла Нітіч, оперна співачка та заслужена артистка України – Наталія Шелепницька, учасники проектів «Голос України», «Х-фактор», «Україна має талант» «Фабрика зірок» – Наталія Валевська, Мішель, Вадим Олійник, Ігор Грохоцкій, Брати Борисенко, Соломіна, Микита Ломакін, Діма Сисоєв, Владислав Курасов, Сергій Сисуєв, Светлана Винник, Лавіка. Ведучі вечора: Габріелла Массанга та Олександр Удра.

Також потрібно зауважити, що гостями заходу будуть діти-переселенці із батьками – мешканці місць компактного проживання, а саме «Метро» Летки, в с. Коцюбинське, «Джерело», «Пуща водиця» та «Ковчег», які також приєднаються до національної ідеї заходу.

 Головний редактор журналу «Ukrainian People», організатор та автор ідеї проекту «Діти за майбутнє України» - Тетяна Середа зазначає: «Українці – єдина нація, і в скрутну хвилину, як ніколи, повинні надихати та підтримувати один одного. Більш того, нам необхідно сприяти патріотичному вихованню наших дітей, долучати їх до культурних цінностей та традицій, давати їм надію на світле майбутнє. Тому що саме діти – це  основа успіху країни!».

Контакти:

Надія Карпенко

e-mail: [email protected]

Генеральний медіапартнер obozrevatel.com.  Інформаційні партнери: «44.ua», «ivona.bigmir.net», «uaua.info», блог платформа « vopros . ua », «ПравДивоШоу з Евою Бажен», журналы «Ukrainian people»,  «Kolo.ua» и «Teem Teens», телеканалы «O-TV» и «Maxxi TV», alwaysbusymama.com,wedding.ua,  fcmaestro.com, інформаційне агентство «112 Україна», газети «День» та «Хрещатик»."

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.