bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадське обговорення програми інформатизації Черкаської області
11.03.2015

В прес-центрі Черкаської ОДА відбудеться громадське обговорення програми інформатизації Черкаської області на 2015-2017 роки «Електронна Черкащина». Програма визначає концепцію, першочергові напрями діяльності та заходи інформатизації органів виконавчої влади і місцевого самоврядування Черкаської області на наступні 5 років.

Захід відбудеться 11 березня 2015 року об 11.00 в прес-центрі обласної державної адміністрації.Обговорити та внести свої пропозиції запрошуються представники IT-сектору, громадських організацій,  управлінь та відділів ОДА. 

Впровадження в органах влади області системи електронного врядування дозволить скоротити витрати на організацію внутрішнього документообігу і офіційної взаємодії з іншими організаціями, значно підвищити ефективність діяльності кожного підрозділу, заощадити час на всіх етапах діяльності співробітників та створити єдиний інформаційний і управлінський простір в органах влади.

Проект програми доступний за посиланням.

Обговорення здійснюється в рамках проекту «Адвокатування прийняття та впровадження обласної програми «Електронна Черкащина»». Даний проект фінансується TI-Секретаріатом та Hewlett-Packard з сприяння Transparency International Україна і впроваджується Фундацією «Паритет».

 

 

 

Контакти

  • Сергій Слинько
  •  0938633688
  •  0674731152
  •  0665011931
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.