bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: художні виставки, воркшоп, 3D-живопис, зустріч із добровольцем
27.02.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Львів

27 лютого 2015 року - зустріч із добровольцем батальйону «ОУН». У п’ятницю у приміщенні кінолекторію на другому поверсі Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» відбудеться зустріч із активістом Майдану, добровольцем батальйону «ОУН» Сергієм Похилевичем.

Читати більше...

27-28 лютого 2015 року - виставка малярства Володимира Топія «Частини тіла / Частини мови». «Знане. Рука доторкається до сторінки, очі примружуються і зосереджуються, до голови доходить перший імпульс. Чорні абстрактні плями згруповуються і перетворюються в букви, проміжки, розділові знаки. Будується трьохвимір, простір, створюється клімат, ситуація… »

Читати більше...

27 лютого – 1 березня 2015 року - виставка Альбіни Ялози «Високий друк». Перша експозиція Альбіни Ялози в Галереї УКУ продовжує дослідження сакральних християнських мотивів. До серії з проекту «По той бік», представленої раніше в Я Галерея у Києві, долучаються чотири абсолютно нові роботи, що переосмислюють відомі сюжети в ліногравюрі.

Читати більше...

27 лютого - 1 березня 2015 року – «Урбан-бібліотека: простір для спілкування». Запрошуємо Вас на воркшоп з облаштування громадського простору. Метою воркшопу є напрацювання ідей для створення спеціального місця для зустрічей, дискусій і просто спілкування про місто і людину-в-місті.

Читати більше...

Київ

27 лютого – 1 березня 2015 року - до 100-річчя «Чорного квадрата» Малевича. Італійський художник Джорджо де Кіріко, найвідоміший представник метафізичного живопису стверджував, що світ сповнений демонів. Бажаючи пред'явити їх на власні очі, він написав відому працю - книгу «Гебдомерос. Художник і його літературний демон». Де Кіріко цікавили багато речей, але явно виділяються з них декілька символів: життя, смерть, сон.

Читати більше...

27 лютого – 1 березня 2015 року – виставка «Своя територія». Арт-центр Я. Гретера разом з молодою художницею Валерією Тарасенко змінюють настрій і свідомість і впускають вас на «Свою територію».

Читати більше...

28 лютого – 1 березня 2015 року - персональний проект Віктора Сидоренка Memory Rewind. З 28-го лютого арт-простір Bereznitsky Aesthetics представляє Memory Rewind - персональну виставку українського художника, директора Інституту проблем сучасного мистецтва, куратора українських проектів на Венеціанському бієнале, Віктора Сидоренка.

Читати більше...

27-28 лютого 2015 року - виставка 3Д живопису.  Приходьте до нас з фотоапаратів і похід на виставку стане активною і емоційною розвагою. Гарний настрій, незвичайні фотографії та море задоволення!

Читати більше...

27 лютого – 1 березня 2015 року  - персональна виставка живопису художника Якима Левича «Прогулянки по місту».Творчість Якима Левича  говорить тим «одиноким голосом людини», який здатний подолати випадкові шуми часу, зберігаючи найголовніше - гідність, довіру і надію.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.