bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція проекту «Безбар’єрний Київ»
17.02.2015

У середу, 18 лютого о 12:00, в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться прес-конференція   проекту  «Безбар’єрний  Київ», в рамках якого  «Територія Гідності» має стати безбар’єрною.

18 лютого -  річниця вшанування Героїв Небесної Сотні. Нажаль, через непристосованість території в центрі Києва для людей з обмеженою мобільністю, не всі бажаючі зможуть принести квіти та вшанувати  пам’ять тих, хто загинув під час революційних подій. Особливо це набуло актуальності з початку бойових дій на Сході України.  Київ -  європейська столиця і має відповідати європейським вимогам. Саме тому було створено проект «Безбар’єрний Київ», головна мета якого  - створення у Києві максимально  зручного та доступного середовища  для людей. Розпочинається проект з  контролю за   виконанням вимог  рівного та безбарєрного доступу на «Територію Гідності». 

У прес-конференції візьмуть участь:

  1. Василь Гацько, Голова депутатської фракції «Демократичний Альянс» в КМР.
  2. Олена Педай,  Голова Громадської Організації  «ДемАльянс Допомога».
  3. Олексій Краснощоков,  Голова Громадської Організації  «Підмога.Інфо».

Організатори проекту розкажуть про цілі проекту, шляхи їх досягнення, джерела фінансування.

Актуальність проекту «Безбарєрний Київ»

Статистика, що надавалась ще  до початку бойових дій на сході України свідчить: кожна 19-та людина та кожна 40-ва дитина у віці до 18 років у Києві – люди з інвалідністю. А з початку АТО перед суспільством гостро постає питання інтеграції в мирне життя тисяч людей з обмеженою мобільністю. Доступне середовище також означає покращення комфортного життя у місті для батьків з дітьми у дитячих візочках, вагітних жінок, людей з тимчасовими ускладненнями здоров’я. На сьогодні, норми затвердженої  ще у 2004 році столичної програми «Безбар’єрне середовище», не виконуються.

Дата та час проведення прес-конференції: 18.02.15 12:00

Місце: вул. Інститутська, 4. Готель «Україна», 3-й поверх

Для більш детальної інформації та акредитації звертайтесь за телефоном 0631895986 або пишіть на [email protected] . Контактна особа Катерина Сторожук 

Контакти

  • 0631895986

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.