bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Найбільша Валентинка України»
12.02.2015

14 лютого 2015 року з нагоди Дня усіх закоханих з 12.00 до 15.00 у приміщенні ТРЦ «Глобус» (1-ша лінія) буде створюватися Найбільша Валентинка України, Що Об’єднує Світ.

Найбільша Валентинка України, Що Об’єднує Світ – символ того, що кохання та романтичні взаємини виникають між людьми незалежно від кордонів, ситуацій у країні та світі.  

Найбільша Валентинка України – це більше 1000 підписаних листівок-валентинок, об’єднаних на єдиному великому полотні. До валентинок, підписаних усіма бажаючими під час заходу, будуть додаватися і листівки, надіслані з інших куточків України та з-за кордону та підписані більш ніж 20 мовами світу.

До створення Найбільшої Валентинки України долучиться і найбільша молодіжна група «Активная молодежь Киева» (http://vk.com/flashpeopleee), учасники якої візьмуть участь у квесті в рамках заходу.

Підрахунок кількості валентинок та оголошення результатів рекорду – о 15.00

Ініціатор заходу - Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї», представник Міжнародної Федерації Планованого Батьківства/ IPPF в Україні. Подія відбудеться в рамках проекту Фонду «Надання підліткам усесторонньої інформації про СРЗП через мережу волонтерів-однолітків та засоби масової інформації». Мета проекту - привернути увагу молоді до інформації, що допоможе будувати гармонійні взаємини, зберігати своє здоров’я, в  тому числі, репродуктивне, та планувати своє майбутнє.

Під час заходу молодь отримає інформаційні матеріали про достовірні джерела інформації про сексуальне та репродуктивне здоров’я та права, зокрема:

- молодіжний інтернет-портал http://teenslive.info/, створений кількома мовами за підтримки ЮНЕСКО;

-Всеукраїнську інформаційно-консультаційну телефонну лінію з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я - 0 800 50 27 57.

Ідея та сценарій заходу належать волонтерам та активістам БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї».

 

Контакти

  • Тетяна Слободян
  • 044 596 50 99
  • 066 713 03 11
  • 068 776 05 54
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.