bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Чернігівщині стартувало святкування Дня Європи
10.05.2009

Згідно із розпорядженням Президента України від 19 квітня 2003 року № 339/2003 третя субота травня встановлена як День Європи.

Цього року цей день припадає на 16 травня. Але святкування на Чернігівщині вже розпочалося. Цього року Чернігівською міською громадською організацією “Євроклуб” заплановано проведення заходів зі святкування Дня Європи в 12 районах області в рамках реалізації проекту “Активізація діяльності шкільних євроклубів Чернігівської області” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Партнерами проведення заходів виступають установи, організації та органи державної влади та місцевого самоврядування.

7 травня відбувся перший захід – гра-вікторина “Розумники” на знання Європи та європейських країн у навчальному закладі №36 (євроклуб “Меридіан”, керівник Шкинь Людмила Василівна). У вікторині взяли участь учні 3-х класів. Вони продемонстрували неабияке знання географії, історії, та культури країн Європейського Союзу. Всі учасники та переможці отримали призи від ЧМГО “Євроклуб”.

Основні заходи зі святкування Дня Європи в Чернігові відбудуться 13 - 16 травня, в області – з 18 по 26 травня. Прес-служба ЧМГО ”Євроклуб”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.