bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні обговорення «Бібліотеки в умовах кризи»
09.02.2015

Робоча група УБА розпочала підготовку Маніфесту Української бібліотечної асоціації «Бібліотеки в умовах кризи» як документу, що висвітлює програмні положення, напрями і принципи діяльності бібліотек України у сучасних суспільно-політичних та соціально-економічних умовах.

Маніфест буде розроблено за результатами всеукраїнського обговорення із залученням членів і партнерів УБА та представників зацікавлених сторін (культура, освіта, громадянське суспільство, органи державної влади і місцевого самоврядування, бізнес тощо).

Регіональні обговорення відбудуться:

  • 27 лютого 2015 р. у м. Києві для учасників з м. Києва і Київської обл., Вінницької обл., Житомирської обл., Рівненської обл., Сумської обл., Чернігівської обл.,Черкаської обл.
  • 20 березня 2015 р. у м. Миколаєві для учасників з м. Миколаєва і Миколаївської обл., Кіровоградської обл., Одеської обл., Херсонської  обл.
  • 7 квітня 2015 р. у м. Чернівці для учасників з м.Чернівці і Чернівецької обл., Волинської обл., Закарпатської обл., Івано-Франківської  обл., Львівської обл., Тернопільської обл., Хмельницької обл.
  • 22 травня 2015 р. у м. Дніпропетровськ для учасників з м.Дніпропетровськ і Дніпропетровської обл., Запорізької обл., Полтавської обл., Харківської  обл., по можливості Донецької і Луганської областей.

Оголошуємо реєстрацію учасників регіонального обговорення «Бібліотеки в умовах кризи», що відбудеться 27 лютого 2015 р. у м. Києві. Обговорення пройде в Американській бібліотеці імені Віктора Китастого Національного університету «Києво-Могилянська академія» (м.Київ, вул.Волоська, 8/5, НаУКМА, корпус 4, кімната 116, станція метро «Контрактова площа»). Орієнтовний час проведення: 9.30 – 16.30.

До участі буде запрошено по 4 учасники з Київської обл., Вінницької обл., Житомирської обл., Рівненської обл., Сумської обл., Чернігівської обл., Черкаської обл., які представлятимуть бібліотеки, навчальні заклади, заклади культури, органи державної влади і місцевого самоврядування, громадські організації, ЗМІ та ін. Витрати на проїзд та харчування – за рахунок УБА.

Просимо бажаючих взяти участь у регіональному обговоренні «Бібліотеки в умовах кризи» у м. Києві зареєструватися тут до 23 лютого 2015 р.

Просимо регіональні відділення УБА, офіційних партнерів УБА, обласні універсальні наукові та інші бібліотеки сприяти реєстрації та відбору активних членів громади, читачів, партнерів і друзів бібліотек для участі у регіональному обговоренні.

За додатковою інформацією та запитаннями звертайтеся до Виконавчого офісу УБА [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.