bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальні зустрічі «Європейський Молодіжний Парламент – Україна»
05.02.2015

Уже вдруге поспіль Європейський Молодіжний Парламент-Україна ініціює проведення так званого “марафону вікендів” для школярів та студентів різних регіонів України, щоправда дані вікенди не мають нічого спільного з відпочинком. У рамках марафону відбудуться 4 моделі сесії Європейського Парламенту, у яких візьмуть участь понад 240 учасників з усієї України та країн Європи. Під час даних “сесій” учасники матимуть змогу відчути себе парламентарями, дебатувати на теми політик Євросоюзу та України і висунути щодо них свої власні пропозиції.

Загальною темою Марафону, що об’єднає обговорення у всіх чотирьох містах, стане «Пліч-о-пліч до кращої України». Головною метою заходу є ознайомлення із діяльністю Європейського Парламенту, обговорення у комітетах нагальних проблем сучасної Європи та визначення шляхів їх подолання, практика навичок володіння діловою англійською мовою.

Досвідчені іноземні та українські модератори будуть задіяні у ході групових обговорень представлених тематик, прояснять принципи діяльності інституцій Європейського Союзу. Темами, що будуть винесені для опрацювання, стануть проблема толерантності в українському суспільстві, «зелена» енергетика, корупція та шляхи боротьби із нею, проблеми працевлаштування для молоді та децентралізації.

Європейський молодіжний парламент - Україна (ЄМП-Україна) – це міжнародна молодіжна громадська організація, що представляє один із 39 національних комітетів ЄМП. Щороку ЄМП-Україна проводить 4-5 крупних міжнародних проектів, та близько 10 локальних заходів, що збирають близько 1400 юних активістів з метою спілкування на теми просування демократії в Україні та вирішення низки проблем європейського та глобального суспільства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.