bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей
07.05.2009

З 29 травня до 1 червня 2009 року з 11.00 до 20.00 в Українському домі відбудеться Всеукраїнська благодійна акція до Міжнародного Дня захисту дітей, організатором якої є ДП „Український дім”.

У рамках Всеукраїнської благодійної акції заплановано наступні заходи: Книжковий дитячий благодійний ярмарок Всеукраїнський фестиваль морозива Святкові вистави Концерти, дитячі розваги.

Ключовою подією Всеукраїнської акції стане Книжковий дитячий благодійний ярмарок за участю провідних вітчизняних видавництв, який супроводжуватиметься презентаціями, автограф-сесіями відомих українських письменників.

Під час ярмарку відбудеться збір книг для вихованців шкіл-інтернатів України. Під час книжкової виставки з нагоди Дня Святого Миколая у грудні 2008 року було зібрано та передано вихованцям шкіл-інтернатів Черкаської області близько 4 тисяч книжок.

Програмою Всеукраїнського фестивалю морозива передбачено презентації продукції вітчизняних виробників, виставку-продаж морозива, концертну програму, розваги, конкурси, змагання.

У рамках акції для дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей демонструватимуться святкові вистави, концерти. Всього буде представлено 10 театралізованих дійств для 5000 дітей зі всіх куточків України.

30 травня 2009 року в рамках Всеукраїнської благодійної акції відбудеться концерт творів української та світової класичної музики у виконанні непрофесійних артистів у супроводі симфонічного оркестру – 300 дітей з вадами зору, вихованців шкіл інтернатів Києва та Київської області. Концерт буде підготовлено педагогами-волонтерами Міжнародної благодійної організації “Music Camp International” під керівництвом Констанції Фортунато (США). Унікальна методика Фортунато дозволяє протягом тижня навчати дітей, які не мають спеціальної музичної підготовки, хоровому співу та грі на скрипці, гітарі, арфі, сопілці.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.