bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: арт-проекти, виставки, екскурсії, ляльковий фестиваль, снігові скульптури
16.01.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

16-18 січня 2015 року – виставка Віктора Дейсун «Малюнки на паркані». Паркан - публічний засіб комунікації й самовираження. На ньому кожен пише свою правду, але залишається анонімним. Віктор Дейсун показує Паркан як літопис українського суспільства. Тут є і пропаганда радянської епохи, і політичні гасла нашого часу, і побутові оголошення, і хуліганські написи. Художник бачить Паркан як умовну межу не тільки території, а й способу життя, світогляду, ідентичності.

Читати більше...

16-18 січня 2015 року – виставка «Забобони». У своєму третьому персональному проекті в «Я Галерея» Андрій Хір продовжує дослідження основ українського фольклору. Цього разу об'єктом його художніх інтерпретацій стали «Забобони». А точніше – текстові фрази, вибрані з етнографічних праць відомих фольклористів початку ХХ століття – В. Гнатюка, А. Онищука та В. Шухевича.

Читати більше...

16-18 січня 2015 року – показ снігових скульптур від Kiev Ice Portal. Гості заходу зможуть спостерігати за творчим процесом скульпторів із виготовлення фігур зі снігового масиву. А також у Вас з'явиться прекрасна можливість побачити найбільшу снігову скульптуру в Україні!

Читати більше...

Львів

16-18 січня 2015 року – еко-виставка «Львів древній». У Львові стартує екологічний проект «Чи можна перетворити сміття у мистецтво?». Зразкова студія образотворчого та ужиткового мистецтва МПК імені Г. Хоткевича продемонструє мешканцям та гостям міста, що сміття, зокрема пластикові кришки, можна перетворити на елемент мистецтва.

Читати більше...

16-18 січня 2015 року – арт-проект Андрія Тирпича «Біле». Андрій Тирпич, львівський митець,постійно займається естампною, книжковою графікою, візуально-ідентифікаційною продукцією. Нове бачення своєї ідентичності зреалізоване в інсталяційних експериментах та арт-об’єктах із серії «Біле».

Читати більше...

16-18 січня 2015 року – IV тематична виставка Міжнародного фестивалю авторської ляльки. Ляльки, які можна буде побачити на виставці «Новорічна Феєрія», створені руками дорослих майстринь, а авторами живописних картин є діти – вихованці «Школи Мистецтв Оксани Бондарук». Зимовий фестиваль авторської ляльки «Лялькar’t» об’єднав понад два десятки майстринь із різних куточків України – зі Львова, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Сум. Усі роботи – на зимову, святкову, новорічно-різдвяну тематику.

Читати більше...

18 січня 2015 року – Майстерня листівки. Запрошуємо до Художньо-меморіального музею Леопольда Левицького. Тут на ручному друкарському пресі Леопольда Левицького, який знаходиться в експозиції музею, Ви зможете зробити графічні відбитки з копій кліше художника та розмалювати їх акварельною фарбою або створити власну композицію зі штампів і надрукувати її на папері.

Читати більше...

Дніпропетровськ

18 січня 2015 року – Free walking Tour. Безкоштовні тури вже давно проводять у містах Європи, де вони користуються шаленою популярністю. Грошова винагорода гіда залежить від того, наскільки він зацікавить людей своєю розповіддю. Адже в кінці саме туристи вирішують, скільки заплатити гіду.

Читати більше...

16-18 січня 2015 року – виставка «У нашім раї» в арт-центрі «Я Галерея». Кураторський проект Галини Скляренко та Валерія Сахарука «У нашім раї» виявляє нову хвилю актуалізації Шевченківських мотивів. Вони не лише озвучують проблеми сьогодення, а й підштовхують до переосмислення національного шляху. Разом із текстами Шевченка твори сучасного мистецтва утворюють напружене дискусійне поле, що притягує і хвилює.

Читати більше...

16-18 січня 2015 року – виставка Івана Марчука «Вчора, сьогодні... завжди». Вперше Дніпропетровськ побачить картини генія сучасності. Майже півстоліття творчість Івана Марчука збурює свідомість глядачів. Оригінальний спосіб мислення, неповторна манера письма, технічна і композиційна довершеність робіт, стилістична різноплановість підходів викликають подив і захоплення.

Читати більше...

Слухайте аудіо-версію рубрики «На вихідних» на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.