bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для школярів та студентів на освітній виставці
06.05.2009

Тренінги відбуватимуться у рамках спеціалізованої виставки «Освіта 2009». Комітет презентуватиме на виставці поруч із представниками формальної освіти заняття з громадської освіти та особистого розвитку. Біля стендів організації студенти та школярі матимуть змогу ознайомитись із останніми виданнями та інформаційними матеріалами організації, проектами, спробувати разом із фахівцями пройти цікаві тестування щодо особистого розвитку.

На виставці буде проведено два тренінги для школярів з питань лідерства та налагодження відносин, реалізації себе у органах учнівського самоврядування, громадській діяльності. Також школярів буде запрошено на стажування в органи студентського самоврядування, де вони не тільки візьмуть участь у цікавих громадських заходах, але матимуть змогу більше дізнатись про цей ВНЗ та майбутню професію.

Тренінг «Студентський time-менеджмент, або як усе встигати?» передбачає цікаві вправи та заняття, які допоможуть студентам краще організовувати свій час, встигати виконувати завдання в університеті, приділяти час своїм друзям та рідним, мати час на відпочинок, і навіть на участь у громадській чи благодійній діяльності.

Розклад тренінгів

8 травня, п’ятниця

  • 14.00-14.45 Тренінг «Студентський time-менеджмент, або як усе встигати?». 2 поверх, зал презентацій.
  • 16.00-16.45 Тренінг «Фабрика лідерства для школярів».Хол, 2 поверх.

9 травня, субота

  • 11.00-11.45 Тренінг «Фабрика лідерства для школярів». Зал презентацій, 2 поверх.

Інформація та реєстрація: тел.. 80974434233, 8032 2354519, [email protected]. Також можна зареєструватись біля стенду організації на виставці «Освіта 2009» 7-9 травня (м.Львів вул. Коперника 17, Палац Мистецтв)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.