bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перфоманс «Від Українського дому до Музею Майдану: рефлексії у протестному просторі рік потому»
16.12.2014

Ініціатива «Театр для діалогу» запрошує усіх бажаючих до створення перфомансу на тему «Від Українського дому до Музею Майдану: рефлексії у протестному просторі рік потому».

Захід відбудеться у неділю, 21 грудня з 14:00-19:30 у музеї Івана Гончара за адресою вул. Лаврська 19

Якщо Ви бажаєте осмислити власний досвід та ставлення до подій Майдану і поділитись ним з іншими за допомогою театру, ми Вас чекаємо у просторі свободи - Музеї майдану.

Особливо будемо раді бачити тих, хто був учасником або глядачем вистав в Українському домі 16 лютого цього року, з якого власне почалася ініціатива “Театр для діалогу».

Для реєстрації на семінар, напишіть нам листа на [email protected] з темою «Музей Майдану» і зазначте своє Прізвище та Ім’я.

Вам не обов’язково мати театральний досвід для участі в семінарі та перфомансі.

Під час 4-годинного семінару (14:00-18:00) ми попрацюємо з театральними вправами та іграми, і допоможемо створити власні театральні образи та скульптури, які відображатимуть ваші переживання через рік у просторі Майдану. В той же вечір, з 18:00 до 19:30 ви зможете представити ці образи в рамках інтерактивного виставкового простору  «ТВОРЧІСТЬ СВОБОДИ: (Р)ЕВОЛЮЦІЙНА КУЛЬТУРА МАЙДАНУ» в музеї Івана Гончара.

До зустрічі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.