bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вистава «Король Лір»
09.12.2014

У межах діяльності Центру науки та мистецтва DIYA (розташований у павільйоні кіностудії Довженко) 13 та 14 грудня відбудеться прем'єра вистави «Король Лір»  у виконанні Театру Володимира Завальнюка «Перетворення».

Спільний театрально-просвітницький проект, започаткований Малою академією наук України та ГО «Міжнародний соціально-культурний проект  «Джойфест» знову запрошує киян та гостей міста на театральний вікенд.

13 та 14 грудня о 19:00 до вашої уваги прем'єрні покази вистави «Король Лір», котру презентує талановитий творчий колектив - київський театр «Перетворення». Відданість і зрада… Кохання й підступність… Століття минають, а людська природа залишається незмінною. І знову виходить на авансцену життя вічний Блазень, і, пильно  вдивляючись в очі глядачів, бачить ті самі пристрасті й поривання. А ви наважитесь зазирнути у дзеркало однієї  з найвідоміших трагедій Шекспіра, щоб у древньому сюжеті побачити вади й чесноти сьогодення?

Я мріяв про «Короля Ліра» двадцять років, – розповідає режисер-постановник та художній керівник театру «Перетворення» Володимир Завальнюк. – І сьогодні, коли ця мрія стає реальністю, ключовим поняттям вистави для мене є "відповідальність». Відповідальність перед собою, перед близькими, перед суспільством… Сподіваюсь, глядачі зрозуміють та приймуть ті »правила гри», які ми їм пропонуємо, коли актори існують на перетині глибинної внутрішньої правди й відвертої, оголеної театральної умовності».

Нагадаємо, театральне життя Центру науки та мистецтва DIYA почалося з проведення Другого міжнародного фестивалю народних театрів та аматорського мистецтва JoyFest та показом вистав «Ікар», «Маніфестъ», «Той самий Мюнхгаузен», «Валентинів день". Наприкінці грудня на відвідувачів майданчику Diya чекають покази кращих зразків світової драматургії, дитяча новорічна програма та цікаві майстер-класи з акторської майстерності.

Адреса: пр. Перемоги, 44; ст.м. Шулявська; центральна прохідна кіностудії ім. О. Довженко (павільйон Малої академії наук України - Центр науки та мистецтва «Diya»).

Вхід тільки за запрошеннями! Запрошення для входу на територію кіностудії можна отримати на прохідній у день проведення перед виставою або замовити за тел. 067-658-96-56 та 063-450-47-46.              

Контакти

  • 067-658-96-56

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.