bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Роль молоді в боротьбі з корупцією та організованою злочинністю
30.04.2009

5 травня 2009 р. FLARE (Freedom, Legality And Rights in Europe) проведе семінар на тему: «Роль молоді в боротьбі з корупцією та організованою злочинністю» в м. Києві.

Програма семінару включає презентацію мети та діяльності мережі FLARE, а також дискусію на теми:

  • форми та вплив організованої злочинності на життя молоді;
  • можливі шляхи подолання корупції та боротьба з організованою злочинністю в Україні та країнах Європи.

Гостями заходу стануть Президент FLARE пан Мікеле Курто (Італія) та член правління пані Олена Об‘єздчікова (Росія). Захід відбудеться за адресою: Центр Громадянських свобод, м. Київ, вул. Басейна 9-г, оф. 25, 4 пов. Код під’їзду – 149. Початок о 15.00.

Запрошуються всі бажаючи за попереднім підтвердженням на адресу: [email protected] FLARE – це мережа громадських організацій, метою якої є соціальна боротьба з організованою злочинністю та мафією. Мережа FLARE складається з 40 організацій з Європи, Кавказу, Середземномор‘я та Балканських країн, які працюють в сферах молодіжної соціальної роботи, захисту прав людини, захисту довкілля, боротьби з корупцією, допомоги мігрантам тощо.

21 березня FLARE започаткувала Європейську соціальну кампанію «Сезон легальності», в рамках якої були заплановані наступні цілі: 1. Проголошення 21 березня Європейським днем пам’яті жертв організованої злочинності; 2. Підтримка громадських організацій у боротьбі з організованою злочинністю; 3. Лобіювання в Європейській комісії та Раді Європи питання щодо використання предметів вилучених у злочинних групувань. В рамках компанії планується провести більш ніж 30 навчальних та просвітницьких заходів в різних Європейських країнах.

Контакти: FLARE Network Corso Trapani 91/b 10141 Turin, Italy Tel: +39 (0)11 3841045 Fax: +39 (0)11 3841031 [email protected] www.flarenetwork.org

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.