bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІТ-школа для НУО від Microsoft на Форумі з організаційного розвитку
20.11.2014

4 грудня 2014 року «Майкрософт Україна» проведе завершальну подію ІТ-школа для НУО у вигляді  технічних бліц-тренінгів  та покаже, як ефективно використовувати О365 для організаційного розвитку НУО в рамках Школи з організаційного розвитку. 

Сервіс О365 дозволяє ефективно працювати громадській організації завдяки мобільності, зниженню затрат на ІТ підтримку та створенні корпоративного середовища в організації.

Школа організаційного розвитку проводитиметься для громадських активістів, волонтерів, представників ініціативних груп та зареєстрованих організацій – усіх, хто хоче осягнути основи організаційного розвитку.

Ми розкажемо, як отримати безкоштовне програмне забезпечення  в рамках програми «Microsoft Software Donation» та поділимося історіями успіху ефективного використання продуктів і сервісів Microsoft. Основна мета  технічних бліц-тренінгів – структурувати знання, комплексно охопити усі сфери застосування програмного забезпечення та покращити організаційну спроможність учасників.

Подія триває з 09-30 до 17-30.

Школа організаційного розвитку проводитиметься для громадських активістів, волонтерів, представників ініціативних груп та зареєстрованих організацій – усіх, хто хоче осягнути основи організаційного розвитку. Школа триватиме протягом усього другого дня Форуму, 4 грудня, у приміщенні НСК «Олімпійський» (м. Київ).

Для того, щоб стати учасником Школи, необхідно надіслати свої контакти за допомогою форми та отримати на емейл підтвердження реєстрації.

Зверніть, будь ласка, увагу: організатори не відшкодовують учасникам проїзд та проживання. Врахуйте це при плануванні своєї участі в роботі Школи організаційного розвитку та в роботі Форуму загалом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.