bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Унікальний ярмарок подарунків «Lvivhandmade New Year»
19.11.2014

 Унікальний ярмарок виробів ручної роботи збере у Львові майстрів  handmade з різних куточків України. На ярмарку досвідчені майстри зможуть представити свої роботи, новачки – проявити себе та набратися досвіду, а дорослі і маленькі львів’яни –  вибрати оригінальні подарунки до зимових свят.

У Львові є сотні майстрів, які творять вироби ручної роботи у різних техніках, проте їхні вироби доступні лише вузькому колу людей. Мета ярмарку « Lvivhandmade  New Year» - познайомити львів’ян з чудовими майстрами, які працюють у нашому місті та представити унікальні вироби ручної роботи.

Вишивка, декупаж, гачкування, виготовлення листівок, горняток, різноманітних прикрас, мило та косметика ручної роботи – усе це та багато іншого буде представлено на виставці-ярмарку.

Міжрегіональна виставка-ярмарок виробів ручної роботи «Lvivhandmade New Year» відбудеться 20 - 21 грудня 2014 року у приміщенні ТЦ “Інтерсіті” що знаходиться по вул. Чорновола 67, г.

Безпосередньо на виставці-ярмарку кожен відвідувач має можливість поспілкуватись з майстром, який виконав ту чи іншу роботу, а також навчитися створювати різні, цікаві вироби на безкоштовних майстер-класах.

Дітки школи-інтернату №2 до новорічних свят проведуть благодійні майстер-класи.На виставці-ярмарку “Lvivhandmade” New Year є можливість придбати ексклюзивні подарунки за різними смаками для всієї родини та друзів до новорічних свят.

Контактна особа – Анна Сташкова, 097 077 84 94

 

 

Контакти

  • Анна Сташкова
  • 097 077 84 94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.