bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запитай у депутата!
28.04.2009

Чернігівський освітній центр „Ініціатива” за підтримки рекламної агенції „Gold Future” та Інтернет-сайту „Високий Вал” розпочинають громадянську кампанію „Запитай у депутата!” присвячену триріччю роботи Чернігівської міської ради.

Мета кампанії – з одного боку, примусити чернігівців задуматись над ефективністю роботи місцевих депутатів та подумати, що обіцяла, і що виконала політична сила, за яку вони голосували, а з іншого боку, примусити самих народних обранців відповідальніше ставитися до своїх обов’язків та виконання передвиборчих обіцянок.

В рамках громадської кампанії передбачено інформування чернігівців про можливість звернень до депутатів міської ради, зокрема через громадські приймальні кожної фракції. Серія роликів на популярних радіостанціях ”Наше радіо” та „Мелодія”, низки сіті-лайтів та газета „Події і коментарі”, яку видає Чернігівський освітній цент „Ініціатива”, допоможуть чернігівцям дізнатися більше про діяльність міської ради та оцінити рівень виконання депутатами передвиборчих обіцянок .

Громадська кампанія „Запитай у депутата” проводиться в рамках реалізації проекту Чернігівського освітнього центру „Ініціатива” „Чернігівська міська влада очима громади” за сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED)

Детальну інформацію про кампанію можна буде отримати на сайті WWW.PiK.cn.ua або за телефоном 92-10-92.

Довідка:
Чернігівський освітній центр „Ініціатива” - міська громадська організація, головним завданням якої є розбудова громадянського суспільства та демократичних інституцій в Північному регіоні України. Освітній центр „Ініціатива” працює в громадському секторі Чернігова з 2003 року.

Метою проекту „Чернігівська міська рада очима громадськості” є донесення до чернігівців об’єктивної та неупередженої інформації про рішення та діяльність міської влади та проведення громадської оцінки проміжних результатів діяльності міської влади, щодо виконання передвиборчих обіцянок.
 

Контакти

  • Павло Пущенко
  • Чернігівський освітній центр „Ініціатива”
  • [email protected]
  • 8(063)4785562
  • м.Чернігів 14037
  • а/с 1742

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.