bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Посилення інтеграційних шансів України»
21.10.2014

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) у співпраці та при підтримці Міжнародного Вишеградського фонду проведе 24 жовтня 2014 року семінар на тему «Посилення інтеграційних шансів України».

Семінар стане початком проекту «Приховані тригери економічного зростання в країнах Вишеградської четвірки та в Україні», що триватиме до червня 2016 року і  та спрямований на розробку політик, які б забезпечили більш стійкий економічний та соціальний прогрес в чотирьох галузях: консолідація державних фінансів; освіта, вимірювання її якості та зв’язок із ринком праці; високий рівень безробіття; посилення інтеграційних шансів України.

Партнерами проекту є Інститут економічних та соціальних реформ (Словаччина), Польський інститут міжнародних відносин (Польща), Центр економічних та регіональних досліджень Академії наук Угорщини (Угорщина) та Центр економічного та ринкового аналізу (Чехія). 

Під час семінару відбудеться дискусія за круглим столом щодо питань тіньової економіки, економічних структуральних реформ, питань прозорості та подолання корупції з метою обміну досвідом та найкращими практиками, а також ідеями щодо поточних та майбутніх ітеграційних шансів України. 

До участі у семінарі запрошуються аналітики з питань економіки, державні службовці, відповідальні за розробку політик, представники міжнародних організацій, бізнесу, неурядових організацій та академічних кіл. Семінар дасть можливість поспілкуватися з експертами у відповідних галузях та обговорити можливі тригери зростання перехідного періоду із ключовими зацікавленими сторонами. Семінар є безкоштовним.

Робоча мова: англійська. 

Реєстрація учасників: для участі у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою [email protected], зазначивши Ваше ім’я та прізвище, організацію, яку Ви представляєте, а також контактні дані (контактна особа: Ольга Кучинська - Координатор проектів МЦПД). Завчасна реєстрація вітається. 

Реєстрація ЗМІ: для участі у семінарі та відкритті проекту просимо зареєструватися за електронною адресою [email protected] (контактна особа: Світлана Судак - Директор з комунікацій МЦПД).

Закриття реєстрації: 23 жовтня о 16:00.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.