bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальна група бального танцю
27.04.2009

Команда Доброти відкриває у Києві свою першу соціальну групу бального танцю для всіх бажаючих віком від 16 років. Заняття безкоштовні.

Проводяться щосереди в районі станції метро “Оболонь”. Вивчатимуться 10 бальних танців – від Ча-ча-ча до Повільного Вальсу. Якщо є бажання приєднатися та навчитися танцювати - пишить за адресою [email protected], вказавши ПІБ та свій вік. Всі подробиці будуть надіслані у відповідь на ваш запит.

Мета соціальної групи танцю Команди Доброти – навчити всіх бажаючих керувати своїм тілом у танці. Це не професіний клуб танцю. Ми створюємо цю групу для всіх, хто хоче навчитися танцювати бальні танці для себе.

Заняття будуть проводитись різними викладачами: учасниками закордонних і українських колективів та відомих танцювальних телепроектів, які не будуть отримувати за це винагороди.

Першими запрошеними викладачами стануть David Dayton (Давід Дейтон) з партнеркою, учасники BYU Ballroom Dance Company з міста Прово, США.

Колектив BYU Ballroom Dance Company, визнаний на національному рівні у Сполучених Штатах Америки, був заснований у понад 50 років тому. С того часу BYU Ballroom Dance Company отримав багато міжнародних нагород (10 разів посідали перше місце у British Formation Championships, декілька разів ставали першими у British Open Ballroom Competitions, з 1982 року мають титул United States National Formation Dance Champions). З 1972 року колектив гастролює по всьому світові. Двічі відбулися гастролі ансамблю в Україні – у 1994 та у 2006 роках.

Контакти

Коментарі

Антон Крилець   5572 дні тому   #  

Дуже класна ініціатива, але прикро що це від церкви.

  •   Пiдписатися на новi
Горячев Максим   5572 дні тому   #  

Цікавий попередній комент
Посміхнув :)

  •   Пiдписатися на новi
Горячев Максим   5572 дні тому   #  

Антон -

Команда Доброти та група танцю не має відношення до церкви :) Те, що церква бере участь у деяких проектах - це правда. І приміщення для першої соціальної групи танцю надала церква. Безоплатно. Це теж правда. Але приміщення для нашої другої та третьої груп танцю буде в інших районах та від інших організацій. Ми співпрацюємо з усіма бажаючими робити добро :)

Велика кількість людей з церкви долучається до наших пропозицій, ми підтримуємо їхні ідеї. Так само, як ми співпрацюємо з багатьма іншими організаціями (Червоний Хрест, деякі районні адміністрації Києва, Діти Чорнобиля та інші)... Доброту підтримує і церква, і політики, і громадяни.
Гарного дня вам.

  •   Пiдписатися на новi
Марія Вергун   5530 днів тому   #  

Добрий день!Я дуже хочу займатися в Вашому клубі.Дайте будьласка свій адрес ,як до Вас можна попасти.Чи зараз це можливо?

  •   Пiдписатися на новi
Марія Вергун   5530 днів тому   #  

Будьласка вишліть адресу сюда [email protected], Дякою!

  •   Пiдписатися на новi
Антон Крилець   5529 днів тому   #  

Уважно перечитайте повідомлення: "пишить за адресою [email protected], вказавши ПІБ та свій вік"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.