bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: виставки, дні сучасного польського кіно, фестивалі, мастер-клас DJ, арт-пікнік
17.10.2014

 Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

16 жовтня 2014 року - виставка Максима Мамсікова. Живопис митця являє собою відображення подій світу. Мова йде скоріше про емоційне переживання події в алегоричній формі, людей, своїх сучасників. Всі вони, чи правильніше сказати всі ми, перебуваємо в стані розгубленості, невизначеності, повному невіданні щодо свого майбутнього. Особисті переживання кожного однакові, незалежно від соціального статусу, віку чи переконань – перед лицем труднощів і небезпеки, всі ми розгублені і безсилі.

Читати більше...

17 жовтня 2014 року - благодійний концерт в клубі «Route 66». Фонд "Територія Життя", за сприяння посольства Литовської республіки в Україні , представляє благодійний українсько-литовський поетично-музичний концерт "Разом до перемоги".

Читати більше...

18-19 жовтня 2014 року - Kiev Food & Wine Festival. Гастрономічний open air фестиваль, метою якого є створення культури правильного вживання вина і гастроетики.

Читати більше...

Львів

16 жовтня 2014 року - вуличний благодійний концерт Скрябіна та O.Torvald у рамках молодіжної інформаційно-просвітницької кампанії «Роби_вибори».

Читати більше...

16 жовтня 2014 року - презентація книги Дороти Тераковської "Мишка". В книзі авторка розповідає непросту історію про сім'ю, в якій народжується донька з синдромом Дауна. Авторка пропонує читачам повірити, що дівчинка з генетичною вадою, яка за своє життя так і не навчиться вимовляти бодай одного зрозумілого речення, – це дар від Бога.

Читати більше...

16-19 жовтня 2014 року - фотовиставка Тараса Бичко "До світла". Тарас Бичко - надзвичайно талановитий фотограф, який дивує своїми роботами. Приходьте на виставку і почерпніть натхнення!

Читати більше...

18-19 жовтня 2014 року - Lviv Acoustic Fest. Найбільший акустичний фестиваль на теренах України. У Львові на одній сцені виступатимуть найкращі гурти та виконавці з усієї України та зарубіжжя: Pianoboy, Vivienne Mort, Колос (Фіолет), Рэспубліка Паліна, Epolets, Green Silence, Плесо та багато інших. Спробувати себе на сцені зможуть також молоді виконавці та поети – організатори фестивалю надають їм можливість виступити поруч із уже відомими артистами.

Читати більше...

16-19 жовтня 2014 року -  перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком». Загальна мета фестивалю – підвищення рівня знань про культурну спадщину Польщі, а також її історію та сучасні суспільні проблеми.

Читати більше...

16-19 жовтня 2014 року - мультимедійна виставка “Минуле у “цифрі”: місто, історія та цифрові технології”. Виставка про цифрову історію – це масштабний проект, який є презентацією та проміжним підсумком цифрових проектів Центру, що пов’язують міську історію, візуальні матеріали та цифрові технології.

Читати більше...

Дніпропетровськ

16 жовтня 2014 року - безкоштовні уроки англійської в Дафі щочетверга з 17:30 до 19:00.

Читати більше...

16 жовтня 2014 року - мастер-клас по професії Dj. Обожнюєш хорошу танцювальну музику? Мрієш збирати стадіони тріумфуючого натовпу? Тоді цей майстер-клас саме для тебе!

Читати більше...

16-18 жовтня 2014 року - Тіберій Сільваші в арт-центрі Я Галерея. Художник пропонує поглянути на монохромію як простір «уповільнення часу», а також спосіб притульного споглядання мистецького твору. Оскільки абстрактне зображення позбавлене структури, глядач не спостерігає, а «проживає» його, отримуючи в результаті власний досвід сприйняття кольору.

Читати більше...

16-19 жовтня 2014 року – виставка української графіки «Ріка життя» в галереї «Артсвіт». Вибір саме такого проекту невипадковий. Адже відмінною особливістю нашої галереї є численна колекція української графіки

Читати більше...

16 - 19 жовтень 2014 року - художня фотовиставка «Бачим».  Експозиція створена членами Дніпропетровського фотографічного клубу "Автор" і приурочена до 175-річчя з дня народження фотографії.

Читати більше...

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  •  [email protected]
  • (044) 296 1052
  •  https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.