bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інноваційний освітній проект «Сходи в Майбутнє»
15.10.2014

Проект «Сходи в Майбутнє», що дає новий погляд на життєві перспективи твого майбутнього, майбутнього твоєї професії, твоєї громади та твоєї держави, пройде 8-9 листопада. Реєстрація триватиме до 3 листопада включно.

Розмаїті можливості для твоєї самореалізації як особистості, професіонала, громадського і державного діяча.

Унікальний викладацький склад. Люди, що створили себе і творять нову Україну долучилися до Проекту на громадських засадах із тим, щоб разом з тобою стверджувати трансформації та зміни в Українському суспільстві, зміцнювати українську націю та впроваджувати ефективні моделі самоорганізації спільнот та державного управління.

Твій особистий вибір занять і викладачів не обмежується запропонованою програмою, а тільки заохочується у рамках Проекту.

Освітні технології майбутнього: тренінги, відео-лекції, вебінари та практичні проекти допомагають опановувати нові компетенції в чотирьох основних напрямках:
1. Розвиток особистості та управлінських навичок і знань;
2. Розвиток професійних медичних навичок і знань;
3. Розвиток навичок і знань, необхідних для активної участі в студентському самоуправлінні та ширшої громадської діяльності;
4. Набуття знань, навичок і досвіду взаємодії із громадськими організаціями та державними установами для впровадження позитивних соціальних змін. 

Проект діє в полі актуальних світових трендів в освіті, науці, професійній, громадській і державницькій практиці. Це дає змогу подолати почуття меншовартості та повірити в себе.

Програма світових освітніх стандартів. Пропонуємо індивідуальні програми розвитку та ведемо постійний моніторинг розвитку компетенцій, які включені в Програму, у кожного із студентів. 

Збудуй себе – збудуй державу!
Зареєструйся на наших сторінках у соц. мережах та отримай доступ до загальної програми та багатьом іншим освітнім подіям і проектам. На основі твоєї анкети ми сформуємо окрему програму твого розвитку і будемо допомагати її втілювати у твоїх та інших соціальних Проектах. 

www.Facebook.com/future.sxody 
www.vk.com/future.sxody 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.