bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День сімейної взаємодії у Центрі інноваційної освіти «Про.СВІТ»
13.10.2014

Діти матимуть можливість навчатись за новою методологією та відтворити розвиток цивілізації, а батьки – познайомитись із інноваційним методом навчання “blendedlearning”. Завершиться день спільним квестом, що зміцнить дух найважливішої команди в суспільстві – сім’ї.

Найбільшою цінністю наших днів є час, а події, які відбуваються в Україні, вчать нас цінувати кожну можливість бути поруч з близькими та рідними людьми. Центр інноваційної освіти Про.СВІТ пропонує батькам та дітям провести суботній жовтневий день якісно: навчаючись та взаємодіючи.

Програма дня:

12:00-14:15 – «Зародження цивілізації» - діти відтворюватимуть виникнення цивілізації, перевтілившись у древніх правителів, будівничих, жерців та полководців, вирішуючи реальні проблемні ситуації тих часів.

- Батьки ж у цей час дізнаються про модель навчання “blendedlearning”, що здобула широку популярність на Заході. Поспілкуються з психологом про вікові особливості дітей, а також те, як технології впливають на розвиток дитини.

15:00 – 17:00 – відбудеться спільний квест для батьків та дітей. Організатори готують вам багато сюрпризів та несподіванок. Будемо разом насолоджуватись останніми теплими днями жовтня.

Місце проведення: Інноваційний корпус УКУ, Козельницька 2а.

Час проведення: 12:00-17:00

Відкритий день – безкоштовний захід, за умови попередньої реєстрації:  http://goo.gl/G1qi5n

 Центр інноваційної освіти «Про.СВІТ» - ми прагнемо змінити підхід до освіти, поєднавши зусилля громадських активістів, вчителів, корпоративного світу і різноманітних інституцій, та створити інноваційне освітнє середовище в Україні, доступне кожному учню країни. 

Більше про нас: http://www.prosvitcenter.org/

 За додатковою інформацією звертайтесь:

Tel.: 050 370 99 66

E-mail: [email protected]

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.