bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: виставки, фестиваль аудіовізуального мистецтва, лекції, медитація, fashion week
03.10.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі і враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ
 
3 жовтня 2014 року – виставка фотографічної спадщини авіакомпанії, що зберігається в Інституті MariaAustriaInstitute в Амстердамі, і охоплює період 1920-60-х років.
Стюардеси з благородними особами, діти, захоплені від першого польоту, літаки, трапи, зустрічі – все це є на чорно-білих знімках. На них зображені подорожі простих пасажирів і членів королівської сім'ї, випробування нових моделей, перших авіадвигунів і багато іншого.
.
 
3 жовтня 2014 року - Квартирник "Backslapper" о 19.00 у Painthouse
 
 
3-5 жовтня 2014 року – виставка робіт Наталії Корф. Роботи, написані в змішаній техніці, захоплюють, і хочеться зануритися в колорит пейзажів Полтави, які відображаються в такій незвичній манері. Розписні паркани, золотисті боки телят, гладь озера з птахами – саме прості на перший погляд речі надихають автора.
 
  
3-5 жовтня 2014 року – виставка «Страх і надія» трьох українських художників: Микити Кадана, Жанни Кадирової та Артема Волокітіна.Ця виставка - реакція художників на нову соціально-політичну ситуацію в Україні.
 
 
 
Львів
 
3-5 жовтня 2014 року – благодійний фестиваль «Народжені Майданом». Захід на підтримку Українського війська. На Вас чекає безліч українських музичних гуртів.
3-5 жовтня 2014 року – Lviv FashionWeek: весна/літо 2015. Це проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Тут демонструють колекції дійсно визначні дизайнери, такі  як Roksolana Bogutska,Marta Wachholz.
4-5 жовтня 2014 року – SmartFest.Фестиваль особистісного розвитку у Львові. Подія буде поділена на дві частини. Перший день буде присвячений таким сферам, як гроші, бізнес, час. Другого дня трьома основними напрямками будуть спілкування, взаємини та люди. Теми зустрічей – лідерство, тімбілдінг, ораторське мистецтво, розвиток пам’яті та швидкочитання.
3-5 жовтня 2014 року – виставка «Плетиво СноВидінь» від Ксенії Лиськевич. Це  перша повномасштабна експозиція неповторних ловців сновидінь. Всі роботи концептуальні, виготовлені з екологічних матеріалів та мають особливий авторський дизайн від студії цікавих речей «Things fromKsju». Тут ви зможете обрати свій унікальний оберіг чи замовити у автора.
 
 
5 жовтня 2014 року – медитація. Приходьте погрітися, помедитувати і посмакувати. Життя стає все швидше і швидше, безліч подій проноситься перед нашими очима. Але так хочеться зупинитись на хвилинку і знайти всередині себе те місце, до якого ми звертались, коли були дітьми - місце спокою, впевненості і щастя, які не залежать від того, що коїться назовні.
 
 
 Дніпропетровськ
 
3-5 жовтня 2014 року – виставкаукраїнської графіки «Ріка життя».Колекція галереї представлена роботами відомих українських майстрів, які на папері втілили найкращі традиції своїх шкіл, тому наша експозиція робить спробу максимально представити різноманіття технік та сюжетів.
 
 
4 жовтня 2014 року – лекцiя “Історія українського козацтва в Україні» від голови школи бойових мистецтв козаків-характерників «Триглав-Сварга». Запрошуються усі бажаючі.
 
 
4-11 жовтня 2014 року – у Дніпропетровську стартує незвичайний фестиваль аудіовізуального мистецтва «Конструкція» . Величезне яйце на центральній площі міста, виставка картин на Південному вокзалі, техно-вечірка на старій фабриці, а також гігантська мишоловка в самому центрі мегаполісу – все це можна буде побачити в Дніпропетровську вже на цьому тижні.
 
 
Запоріжжя
 
4-5 жовтня 2014 року – поляна чарівників. Hand Made. На виставці-ярмарку представлені вироби сучасної народної творчості провідних майстрів регіонів України, а так само будуть проводитися майстер - класи з різних видів народної творчості.
 
  
3-5 жовтня 2014 року – виставка картин Вікторії Савельєвої. Запрошуємо всіх бажаючих подивитися тонкі, проникливі, майстерно написані маслом, аквареллю, тушшю, олівцем картини. Можливо, Ви захочете порадувати себе, або купити якісь з них в подарунок.
 
 
3-5 жовтня 2014 року – фотовиставка «Висока Запоріжжя». На виставці будуть представлені авторські роботи запорізького фотографа Олексія Толмачова - унікальні фотографіїЗапоріжжя з висоти.
 
 
Підготувала Катерина Брошняк

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.