bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тихий аукціон на підтримку онкохворих дітей «Дитячий майданчик»
22.09.2014

«Дитячий майданчик» – це соціальний мистецький проект громадської організації «Здорове людство», реалізований за підтримки арт-центру Павла Гудімова Я Галерея, в рамках якого відбудеться одноденна виставка дитячих картин та тихий аукціон творів професійних художників.

На виставці буде представлено 20 картин маленьких пацієнтів Національного інституту раку та онкогематологічного відділення НДСЛ «Охматдит». Ці зворушливі роботи спонукають до усвідомлення того, що в найважчих та найбезнадійніших ситуаціях не можна впадати у відчай та припиняти боротьбу.

Навіть неймовірні зусилля всіх волонтерів та громадських ініціатив в сфері охорони здоров’я не здатні дати таким дітям те, чого вони прагнуть найбільше – можливості жити таким самим активним життям, як і мільйони їх здорових однолітків. Але ми можемо підтримати моральний дух таких дітей та зібрати кошти на їх лікування.

Роботами дітей надихнулися 10 українських художників, які представили своє бачення дитячих творів. У проекті допомоги дітям взяли участь Мирослав Вайда, Олег Грищенко,  Юрій Денисенков, Алевтина Кахідзе, Тарас Ковач, Антон Логов, Олександр Ляпін, Анна Миронова, Іван Михайлов, Андрій Сидоренко. Куратор проекту – Антон Логов.

Самобутній стиль кожного митця в поєднанні з польотом дитячої фантазії подарували світу 10 нових історій про дитячу щирість, беззахисність, багату уяву та жагу до життя. 

Всі роботи художників мають однаковий, порівняно невеликий розмір – усього 30 на 40 сантиметрів. Однак кожна з цих робіт – внесок у велику справу підтримки дітей та їх творчості. Всі 10 картин професійних художників братимуть участь в тихому аукціоні, кошти від якого підуть на допомогу дітям.

Початок виставки та аукціону о 19 годині 26 вересня за адресою: вул. Хорива 49Б. Аукціон триватиме 2 години, оголошення результатів відбудеться о 21:00.

Більше дитячих картин у вуличній галереї «INSTALAZZIA» з 23 вересня до 8 жовтня (місце дислокації - Київ, парк ім. Т.Г.Шевченка).

Організатор: ГО «Здорове людство».

Партнери: Арт-центр Павла Гудімова Я Галерея, арт-студія «Художня майстерня», Divaki production, Ladybird biotech, БФ «Таблеточки». 

Контакти

  • Щур Вікторія 067 226 77 26

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.