bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тиждень Добра стартував!
23.04.2009

Весняний тиждень добра, як всеукраїнський тиждень добровольців, проводиться щорік в третю або четвертую тиждень квітня для залучення більшого числа громадян різного віку в добровільну участь в суспільно-корисній діяльності, привернення уваги громадськості до потреби створення в Україні системи організаційних і правових умов підтримки добровольчої діяльності.

Результатом проведення акції стануть соціальні заходи та проекти громадян, громадських організацій, державних установ, проведені по всій Україні в дні акції. Публічне визнання підсумків акції – це реальна пропаганда волонтера, добродійності, цивільної свідомості серед українців. Це – бажання зробити тиждень добра не просто акцією, а принципом життя – допомагати людям, дарувати тепло і радість!

Особливістю 2009 років стало те, що за ініціативою миколаївської молодіжної громадськості акція придбала статус Всеукраїнською і вперше створений Національний координаційний комітет. До реалізації акції приєдналися 11 регіонів України, а це більше третини нашої країни. На думку, експертів, представників зарубіжних волонтерських організацій, це важливий й ваговим крок в розвиток та популяризацію волонтерства в Україні.

Національний координаційний комітет акції «Весняний Тиждень Добра 2009» представляє «Календар подій», де відображені заходи акції .

Прим.: заходи вказані станом на 22 квітня.

«Календар подій» оперативно буде наповняться подіями, про які можна буде взнати в підсумковому бюлетені «Весняного Тижня Добра 2009».

А всіх бажаючих запрошуємо приєднатися до перерахованих заходів тижня добра! Є можливість зробити добрі справи, так зробимо їх разом!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.