bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Патріотична акція «Україна - єдина родина»
27.08.2014

 

1 вересня з 15.00 Київський Палац дітей та юнацтва проводить патріотичну акцію «Діти – дітям!» на підтримку дітей із Криму та Сходу«Україна – єдина родина!»

Київський Палац дітей та юнацтва проводить благодійну патріотичну акцію

«Діти – дітям!»  на підтримку дітей із Криму та Сходу

 Наша Україна – могутня та сильна держава. Її велич здобута у віках, проте саме сьогодні, як ніколи, вона знаходиться у небезпеці – анексія Криму й АТО на сході держави змусили сотні тисяч українських сімей тимчасово переселитися до різних населених пунктів України. Ми – народ України і попри всі негаразди маємо жити в мирі та злагоді, любові й повазі один до одного.

Наближається 1 вересня — початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Однак внаслідок переселення з рідної домівки не всі діти зможуть навчатися у своїх школах і позашкільних навчальних закладах. 

Вихованці та педагоги Палацу запрошуютьусіх охочих взяти участь у патріотичній акції «Діти – дітям!», яка розпочнеться 1 вересня 2014 року о 15:00 за адресою: вул. І. Мазепи, 13. 

У програмі – цікаві конкурси, майстер-класи, аукціони, виступи зірок української естради та дитячих колективів Палацу, спортивні заходи за підтримки міського відділення Національного олімпійського комітету України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», дитячий автомайданчик за підтримки УДАІ ГУ МВС України в м. Києві, майстер-клас від парку «Київська Русь» тощо. 

На кошти, зібрані під час акції, будуть закуплені канцелярське приладдя, шкільна форма, рюкзаки. Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до акції та підтримати дітей, переселенців із Криму та Сходу країни.

Контакти

  • (044)280-29-50
  •  (044)280-95-19
  •  (044)280-03-47

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.