bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Музичний фестиваль “WOODSTOCK Ukraine”
24.06.2014

Щорічний фестиваль «Woodstock Ukraine» став вже рідним для мешканців нашої країни. Цього року на відвідувачів чекає ще більше якісної музики та драйву!

Свірзький замок, Перемишлянський район, Львівська область, 8-12 липня 2014 р.

«МИР, ЛЮБОВ, МУЗИКА» таким є девіз українського фестивалю. Цей проект спрямовано на розвиток масової музичної культури, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, згуртування мешканців різних частин нашої країни, а також розвиток благодійного волонтерського руху в Україні. Фестиваль «Woodstock Ukraine» є відкритим та безкоштовним для усіх відвідувачів.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» переносить європейські волонтерські цінності на ґрунт України. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом (популяризація волонтерського руху, збір коштів для закупівлі медичного обладнання для дитячих лікарень, розвиток якісної благодійності в Україні), фонд започатковує традицію проведення  українського благодійного «Woodstock’у».

У 2014 році на фестивалі працюватиме дві сцени:

На малій сцені - «СІМ – студія інтерактивного мистецтва» де будуть читати лекції відомі діячі культури, відбуватимуться театральні постановки і виступи молодих музикантів України. З великої сцени будуть лунати саунди видатних світових та українських музичних гуртів.

Гості братимуть участь у багатьох заходах, спрямованих на розвиток  і поширення ідей волонтерства та благодійної соціальної активності. Неперевершена атмосфера свята пануватиме на фестивальному полі протягом усіх п`яти днів.

Слухачі зможуть насолодитися різними музичними стилями, познайомитися з новими іменами та наживо послухати вже відомих виконавців. Для Вас будуть грати: Neil Taylor (Англія), Enclose (Мексика), Death by Chocolate (Швейцарія), Wild Pig (PL), Black Powder Toys (Канада), Metka (Польща), Modiwo (Румунія), The Stylacja (Польща), KaCeZet & Fundamenty (Польща), ADSU (Польща), Offensywa (Польща), Atmasfera, Freddy Marx Street, Farinhate, Gerold, Green Silence, Kompas, Ot Vinta, КораЛЛі, Брат Кіндрат, Latur, Малхолланд Драйв, PanKe Shava, Washing Tones, Тінь сонця, Бандурбенд, Подорож по вертикалі.

Організатори фестивалю забезпечують необхідними умовами проживання: туалети та душ на території фестивалю; робота кухні та магазинів; пункт медичної допомоги; охорона фестивального майданчика; місце на території наметового містечка, для розміщення Вашого власного намету; кімнату для зберігання речей; пункт підзарядки мобільного телефону; рятувальна безпека на воді; пожежна охорона фестивалю.

Об`єднуємось навколо хорошої музики і витрачаємо сили на добрі емоції!

Контакти

  • (044) 278-40-19
  • (093) 605-30-20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.