bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прем’єра фільму “Живи та дай жити”
20.06.2014

Морква Клуб запрошує на Прем'єру фільму Марка Піршела "Живи та дай жити" 22 липня о 21:00 в рамках зеленого кінотеатру на Арт Пікніку 

Опис фільму: «Живи і дай жити» це повнометражний документальний фільм, в якому розглядаються наше ставлення до тварин, історія веганства, а також етика, охорона природи і турбота про здоров’я як причини, яка спонукає людей ставати веганами.

Харчові скандали, зміна клімату, хвороби та етичні проблеми штовхають все більшу кількість людей до перегляду практики поїдання тварин і їжі тваринного походження. М’ясник, що став веганським кухарем, працівник промислової ферми, що став власником ферми-притулку - Фільм «Живи і дай жити» розповідає історії шести осіб, які вирішили припинити споживання продукції тваринництва з різних причин, і показує, як це рішення вплинуло на їх життя.
 
Ян і Карін перетворили молочну ферму інтенсивного типу в притулок для тварин, що дає прихисток коровам, коням, свиням, курям і багатьом іншим тваринам, врятованим від смерті. Ріа і Недрік - активісти, що звільняють курей з промислових ферм, і віддають їх до притулків. Аарон забивав кроликів, подавав телятину і фуа-гра в своєму ресторані, поки одного разу не переглянув свої вчинки і відкрив веганський ресторан італійської кухні. Джек, професійний велогонщик, який готується до олімпійських ігор 2016 року в Ріо, виявив, що став ще більш жвавий на рослинній дієті. Філософи Пітер Сінгер, Том Ріган і Гарі Франціоні разом з ученими Т. Коліном Кемпбеллом і Джонатаном Балкомбом і багатьма іншими проливають світло на етичні, екологічні перспективи веганства.
 
За допомогою цих історій Живи і дай жити показує розвиток веганства від свого початку, що мав місце в Лондоні в 1944 році, до одного з образів життя, що стрімко розвивається у світі, в який втягуються все більше людей, які усвідомлюють, що знаходиться на їх тарілках впливає на тварин, навколишнє середовище і в кінцевому рахунку на них самих.
 
Після показу відбудеться обговорення 
Вхід вільний! Захопи з собою смаколики.
м.Виставковий центр на території ВДНГ на великій сцені Арт пікніку

Контакти

  • Сергій Єфімов
  •  0937624649

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.