bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Формування публічних рекомендацій щодо розвитку електронного урядування в Україні
19.06.2014

Запрошуємо до участі у формуванні публічних рекомендацій щодо розвитку електронного урядування в Україні.

Коаліцією неурядових організацій, за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та фінансової підтримки Європейського Союзу, реалізовано дослідження рівня впровадження та розвитку інструментів електронного урядування в 100 найбільших містах України.

В ході моніторингу було оцінено рівень розвитку офіційних веб-сайтів ти систем електронного документообігу органів місцевого самоврядування, а також організацію діяльності Центрів надання адміністративних послуг міст України. Дослідження стало одним із наймасштабніших у даній сфері та дало змогу оцінити рівень та якість використання технологій е-урядування, що є основою розвитку електронних адміністративних послуг, проаналізувати, які зміни відбулись протягом року, виявити основні тенденції та наявні проблеми при їх впровадженні. На основі результатів моніторингу буде сформовано рекомендації щодо кроків, які мають бути здійсненні на державному та місцевому рівнях із метою підвищення ефективності впровадження системи електронного урядування в діяльності органів місцевого самоврядування та готовності міст України до надання послуг в електронному форматі, які буде враховано в розроблюваній нині «Концепції розвитку електронного урядування в Україні».

Запрошуємо Вас ознайомитися з результатами моніторингу та взяти участь у формуванні публічних рекомендацій, що триватиме до 24.00 4 липня за посиланням:

http://pard.org.ua/rekomendac_shhodo_rozvitku_nstrumentv_elektronnogo_uryaduvannya-_sformovan_za_rezultatami_dosldzhennya.html

За підтримки проекту ПРООН та ЄС «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг»

 

Проект ЄС та ПРООН «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг» започаткований у 2013 р. з метою вдосконалити процес надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування у містах України за рахунок посилення громадського контролю та налагодження ефективного зворотного зв’язку. Більше інформації про діяльність  проекту – на http://www.ua.undp.org/ (у розділі «Наша робота»).

Європейський Союз складається з країн-членів, які вирішили поетапно об’єднати разом свої інновації, ресурси і долі. Спільно, протягом 50-річного періоду розширення, вони побудували зону стабільності, демократії і поступального розвитку, підтримуючи культурну різноманітність, толерантність та індивідуальні свободи. Європейський Союз зацікавлений в обміні цими здобутками та цінностями з країнами і людьми поза його кордонами.

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку. ПРООН тісно співпрацює з усіма верствами суспільства, допомагаючи розбудові країн, спроможних протистояти кризам,  розвивати та підтримувати економічне зростання, націлене на покращення життя  кожної людини. Працюючи  у 177 країнах ми пропонуємо глобальне бачення з урахуванням  специфіки місцевого розвитку, задля розширення прав та можливостей людей та підвищення життєздатності держав. Більше інформації про діяльність  ПРООН – на http://ua.undp.org

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.