bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція: «10 першочергових кроків для збереження телебачення в Україні»
16.06.2014

17 червня 2014 року о 13-30 в інформаційному агентстві «Укрінформ» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16) Громадська рада при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення представить «10 першочергових кроків для збереження телебачення в Україні».

Відповідно до угоди «Женева-2006» через рік, 17 червня 2015 року, Україна має вимкнути аналогове телемовлення. У разі відсутності швидких та рішучих дій країна залишиться без ефірного телебачення.

Під час прес-конференції буде представлено 10 вимог до оновленого складу Національної  Ради, виконання яких допоможе збудувати мережу ефірного цифрового мовлення та забезпечити громадянам доступ до інформації. Також експерти розкажуть про основні проблеми і виклики, що постають перед українцями, у зв’язку з  переходом на «цифру».

В прес-конференції візьмуть участь члени Громадської ради при Національній раді, представники громадських організацій у галузі медіа, а саме:

-          Павло Моісеєв, Голова Громадської ради, Директор з правових питань МГО «Інтерньюз-Україна»;

-          Ігор Розкладай, секретар Громадської ради, юрист Інститут Медіа Права;

-          Олександр Глущенко, член Громадської ради, видавець інформаційно-аналітичного журналу про ТБ «Media Sat».

На завершення прес-конференціїчлени Громадської ради передадуть перелік з 10-ти першочергових кроків до Нацради, а копію документу закопають у пляшці перед входом до Нацради. Цей символічний знак слугуватиме щоденним нагадуванням та поштовхом до виконання рішення Громадської ради. Рівно за рік, 17 червня 2015 року,  учасники акції відкопають документ та проконтролюють виконання вимог. 

Прес-конференція відбудеться за підтримки Міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна», громадської організації «Інститут Медіа Права», інформаційно-аналітичного журналу про ТБ «Media Sat».

Просимо підтвердити Вашу присутність координатору заходу: Павлу Моісеєву за телефоном: 067-235-40-92, або на e-mail: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.