bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний конгрес фандрайзерів «Фальсифікована благодійність: прірва дивиться в нас?»
29.05.2014

Міжнародний конгрес фандрайзерів «Фальсифікована благодійність: прірва дивиться в нас?», 10 червня 2014 року з 9.30 до 16.30, Музей книги та друкарства, вул. Лаврська 21, м. Київ

Запрошуємо всіх, хто залучає благодійні кошти, до складної розмови про наростаючу тенденцію фальсифікації благодійності через вуличні збори та інші методи шахрайства.  Міжнародний досвід допоможе нам обговорити та знайти шляхи подолання цієї тенденції.

Сьогодні ми спостерігаємо критику шахраїв в благодійності в ЗМІ частіше, ніж хороші історії. Від того, яку відповідь на це дасть спільнота фандрайзерів, залежить майбутнє благодійності для нас усіх.  Це дасть змогу нам захистити професію.

Питання до обговорення:

1)    ЗМІ та формування громадської думки про сектор благодійництва: союзники чи контролери? (Пінчук Світлана, Незалежна асоціація телерадіомовників)

2)    Тіньові аспекти оплати праці фандрайзера?  (Галкін Віктор, Телекритика)

3)    Мережеві фандрайзери – шлях до «канадської оптової компанії» (Гришин Олег,  Фундація локальних ініціатив Донеччини)

4)    Як банки можуть допомогти благодійним організаціям в забезпеченні прозорості і підзвітності благодійності (Летенко Сергій, БФ «Дитячий світ» Банку Надра)

5)    Тяжко збирати, ще тяжче звітувати. Де ставити печатку доброчесності? (Нікольська Ольга, ІПФ)

6)    Масові збори в критичний час: бар’єр для шахрайства (Аліна Севастюк, KPMG)

Дискусія пройде в форматі Світового кафе, на початку якого буде висвітлено питання саморегуляції фандрайзингу від Європейської фандрайзингової асоціації, в кінці Світового кафе по наслідках дискусії – напрацювання стандартів поведінки в фандрайзингу для України.  Очікуються скайп-виступи фандрайзерів світу.

 Для реєстрації на Конгрес:

  1. Надішліть простий e-mail на адресу [email protected], де вкажіть ваше ім’я, організацію, контактні дані, за бажанням – які випадки фальсифікації благодійності ви хочете обговорити.
  2. Сплатіть реєстраційний внесок 80 гривень (для безготівкової оплати вам буде надіслано рахунок або готівкою на місці з відповідним документальним підтвердженням).  Члени ІПФ та журналісти беруть участь безкоштовно.

 Як знайти місце проведення:

Найближча станція метро «Арсенальна»

Музей знаходиться на території Національного заповідника «Києво-Печерська Лавра», вхід – Центральний, де потрібно повідомити, що ви братимете участь в заході.

 Контакти організаторів:

Тел. 0503312677 – Світлана Куц

e-mail: [email protected]

Web-site.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.