bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Рівному відбудеться відкриття Народного університету лідерів самоорганізації
23.05.2014

У п’ятницю, 30 травня, о 11.00 в приміщення Рівненської обласної ради ( майдан Просвіти, 1, каб.201) відбудеться урочисте відкриття Народного університету лідерів самоорганізації  області для ініціативних груп громадян, лідерів громад, представників діючих ОСНів, органів місцевого самоврядування. 

У її роботі візьмуть участь представники Рівненської обласної ради, Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненської міської ради, Інституту аналізу державної та регіональної політики, а також представники органів місцевого самоврядування, сільські старости, небайдужі та ініціативні громадяни області.

Захід організовує Інститут аналізу державної та регіональної політики, і він стане відкриттям чотириденного Народного університету лідерів самоорганізації, який носитиме практичний характер, а саме на ньому розглядатимуться питання планування стратегічного розвитку територіальних громад, порядку створення та діяльності ОСНів,  шляхів залучення коштів для роботи ОСН, написання проектних пропозицій до потенційних донорів і т.д.

Інститут аналізу державної та регіональної політики втілює проект «Сприяння створенню та ефективній діяльності органів самоорганізації населення громад Рівненської області» за фінансової підтримки Програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».  Партнером проекту виступає ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення». 

Контакти

  • Інна Гайворонська
  • 097 950 22 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.