bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Всесвітня торговельна система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес» у Миколаєві
19.05.2014

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у партнерстві з Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області запрошує 20 травня (вівторок) 2014 року об 11-30 на  безкоштовний семінар на тему «Всесвітня торговельна система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес».

Захід проводитиметься за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська 25, готельний комплекс «Олександрівський», конференц-зала 

О 08.30 починається реєстрація учасників (у цей час також буде запропоновано чай / каву / частування)

На семінарі Ви дізнаєтеся про попередні підсумки і виклики членства України в СОТ (Ігор Бураковський, Голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій), механізми захисту бізнес-інтересів у системі СОТ (Вероніка Мовчан, директор з наукової роботи ІЕД, керівник Центру економічних досліджень), про вплив торговельної політики на діловий клімат (Оксана Кузяків, виконавчий директор, керівник Центру досліджень сучасного суспільства ІЕД), можливості Угод СФЗ та ТБТ для отримання доступу до світових ринків (Безроденко Наталя Вікторівна, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України).

Цільова аудиторія семінару – представники бізнесу і бізнес-асоціацій, в першу чергу українські виробники та експортери, які постачають товари та послуги в країни-члени СОТ.

Поінформованість і розуміння українськими підприємцями процедур і форматів комунікації в рамках функціонування СОТ надає ряд переваг. По-перше, це дозволяє озброїтися знаннями та вміннями ідентифікації, аналізу та мінімізації ризиків і складнощів при веденні зовнішньоекономічної діяльності. А по-друге - грати більш активну роль на міжнародній арені, проявляючи ініціативу і залучаючи Уряд до вирішення проблем з певними країнами-членами СОТ, які своїми діями завдають шкоди торговим інтересам України в особі конкретних компаній. Подібна співпраця бізнесу та уряду може бути однією з важливих передумов здатності України розробляти і впроваджувати ефективну торговельну політику з урахуванням реальних інтересів.

Семінар проводиться в рамках проекту «Торговельна політика і практика в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Програма

Участь усемінарі безкоштовна, необхідна попередня реєстрація шляхом відправки заявки на участьу семінарі на адресу:  [email protected][email protected];  [email protected]

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до:

РТПП Миколаївської області т (0512)500117, 475801, вул.Потьомкінська, 41

Інституту економічних досліджень та політичних консультацій: Київ, вул. Рейтарська 8/5А, офіс 208 т.:+38044 278 63 60, http://www.ier.com.ua/ електронна пошта:[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.