bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція про проект молодіжних інформаційних обмінів між Сходом та Заходом України
30.04.2014

30 квітня о 10.00 за адресою м.Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, «Укрінформ» відбудеться прес-конференція організаторів масових ідеологічних молодіжних обмінів між Сходом та Заходом України.

Перший візит студентів донецьких вищих навчальних закладів до Львова відбувся 25-27 квітня 2014 року.

Учасники прес-конференції:

  • Станіслав Куценко, голова Української студентської спілки;
  • Олександр Щерба, один із лідерів Студреспубліки;
  • Павло Гройсберг, голова Кадрової спілки молодих політиків і управлінців;
  • Валерія Тонкоштанова, студентка з Донецька, учасниця першого обміну.

В рамках візиту пройшли зустрічі-дискусії молодих донеччан зі своїми однолітками зі Львова, керівництвом міста та ознайомлення з історичним, культурним та архітектурним надбанням міста.

Наразі, коли  російська інформаційна кампанія щодо дискредитації нашої країни полонила Схід України, необхідно вживати рішучих дій.     

Йде справжня інформаційна війна! Багато наших громадян у Донецькій, Луганській, Харківській та інших східних і південних областях опинилися у полоні дезінформації, яку цинічно розповсюджують кремлівські політтехнологи. Завдання окупантів посіяти смуту, дезорієнтувати та натравити українців один на одного. Провокатори розповідають, що у Львові катують всіх, хто розмовляє російською мовою, що готуються загони бойовиків для війни з мешканцями Східної України та інші байки. Саме через такі постійні обміни молодь зі cходу та півдня зможе дізнатися про реальну ситуацію на Заході України, розповісти її своїм друзям, батькам.

В цей важкий для країни час звертаємось особисто до кожного з Вас, шановні журналісти, з пропозицією проявити громадянську позицію, взяти участь у побудові нової, сильної та єдиної України та поширити інформацію про народну кампанію-протидію окупантам «Молодь єднає Україну!».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.