bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Обізнаний – значить захищений. Молодь за свідомий вибір»
19.04.2014

Хочете дізнатись тонкощі «політичної кухні» України? Зрозуміти, що відбувається сьогодні в суспільному і економічному житті Вашої держави? Навчитись захищати та відстоювати свої права під час виборів? Віднайти мотивацію до активної участі у відбудові України? Тоді Ви потенційний учасник проекту «Обізнаний – значить захищений. Молодь за свідомий вибір» від ГО «Спільно ДІЙ»

Проект складатиметься із трьох ДІЙ:

ДІЯ 1. 28 квітня 2014 року. Семінар-лекція з основ виборчого законодавства України, прав виборців, способах захисту їх прав під час виборчої кампанії (правила подання скарг до суду на виявлені порушення виборчих прав) з Любомиром Грицаком – експертом Інституту політичної освіти (м. Київ), голова ВМГО «Молодий Рух».

Про питання внутрішньої та зовнішньої політики України, політичної ситуації у державі, а також методах моніторингу і аналізу передвиборчих програм політичних партій та кандидатів розповість Олександр Солонтай - експерт Інституту політичної освіти (м. Київ), ініціатор ПО «Сила Людей».

ДІЯ 2. 5 травня 2014 року. Зустріч із молодими громадськими лідерами Вінницької області, які на власному прикладі розкажуть як може молодь успішно реалізуватись у громадському житті та змінити власну країну. Гостями будуть Валентина Ткачук – голова ГО «Територія мам», Ольга Безпалько – голова ГО «Спілка молодіжних організацій Вінниччини» та Борис Максимчук – громадський діяч, спортсмен, власник мережі спортивних клубів «Максимус».

ДІЯ 3. 12 травня 2014 року. Показ фільму «Краще Україна» від молодої групи донецьких митців, який показує життя українців з різних куточків нашої держави. Презентуватиме фільм учасник режисерської групи – Антон Скиба. Форум-театр «День виборів».

ДІЇ проекту проходитимуть на базі Барського автомобільно-дорожнього технікуму НТУ (Вінницька область, м. Бар). Участь у проекті безкоштовна. Усім учасника по закінченню проекту будуть надані сертифікати.

Проект реалізується за підтримки Коаліції молодіжних громадських організацій Черкаської області «Молода Черкащина».

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1q1-IH7D1ndbpW0T5-gjqAgY6wyEDXbrgR9Bwoho6bto/viewform

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.