bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перегляд фільму «Містечко Ябукі» у Запоріжжі
11.04.2014

13 квітня 2014 року о 15:30 Представництво Європейського Союзу в Україні спільно з Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA запрошують мешканців Запоріжжя на перегляд фільму «Містечко Ябукі». 

Фільм розповідає про життя Фукушіми, яку дуже часто називають другим Чорнобилем. Фукушіма відома не лише через нещодавню ядерну катастрофу. Для режисера Міцуакі Сайто Фукушіма це також місце, що розділяє його життя «до» і «після», дитинство й доросле життя, минуле та майбутнє. Фукушіма – це місто, звідки поїхав його батько і місто, куди повернувся сам Сайто. Спокій, з яким працюють місцеві фермери, доводить, що життя й робота продовжуються, незважаючи ні на що. Глибока картина про іншу культуру, сприйняття та перевтілення все ж має багато відображень і того, що довелося пережити українцям під час катастрофи. 

 З трейлером фільму можна ознайомитися за посиланням.

 Запрошуємо на:

Що?    Кінопоказ та обговорення фільму-учасника міжнародного кінофестивалю Docudays UA «Містечко Ябукі»

Коли?  13 квітня 2014 року (неділя) з 15.30 до 17.00

Де?      м. Запоріжжя, центр мистецтв «Арт-Простір» (ПК ім. Кірова), мала зала   

Вхід на кінопоказ – БЕЗКОШТОВНИЙ

Після кінопоказу запрошуємо глядачів до дискусії та обговорення фільму за участі дипломатів ЄС та представників міжнародного кінофестивалю Docudays UA в Запоріжжі. Зокрема, участь у заході візьмуть:     

-     Вікторія Давидова, Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС;

-     Хольгер Роммен, Перший секретар, Керівник відділу контрактів і фінансів Представництва ЄС в Україні

-     модератор заходу Ігор Гармаш, президент Запорізького кіноклубу «Сходження», партнер міжнародного кінофестивалю Docudays UA в Запоріжжі

Кінопоказ відбувається в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» у співпраці із Міжнародним фестивалем документального кіно DocudaysUA.

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» - це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року по всій Україні. Мета кампанії - поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Docudays UA – Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини, що проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. Після завершення Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України у рамках Мандрівного фестивалю. У 2013 році Мандрівний Docudays UA відвідав 231 місто й містечко у 23-х регіонах України. Детальніша інформація про фестиваль – на сайті.

Для додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до Ігоря Гармаша за телефоном: 050-322-25-86, 067-618-25-20. 

 

Контакти

  • 050-322-25-86
  •  067-618-25-20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.