bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Світове кафе: “Мої кроки сьогодні - нова країна завтра”
11.04.2014

Запрошуємо взяти участь у зустрічі у форматі World café на тему “Мої кроки сьогодні - нова країна завтра”, яка відбудеться 13 квітня у Львові за адресою: вул. Іл.Свєнціцького, 17, к.218 (корпус Українського католицького університету). Початок о 17.00.

Зустріч буде побудовано у вигляді невеличких робочих груп, які працюватимуть над темою “Мої кроки сьогодні - нова країна завтра” за різними напрямками: освіта/неформальна освіта, інформація, екологія, громадська діяльність, мистецтво, інше з метою предметніше підійти до вирішень проблем та окреслити план можливих дій.

Що ми отримаємо на виході:

  • Знайомство з людьми, які розділяють наші інтереси та можуть стати партнерами/помічниками у подальшій діяльності проектів.
  • Повнішу картинку вже існуючих проектів та розуміння як ви можете долучитись до них.
  • Можливість створити свою команду та продовжити роботу після зустрічі.
     

World Café (світове кафе) - це технологія і мистецтво розмови у відкритій атмосфері, яка дозволяє залучити у процес обговорення колективний інтелект учасників і закликає до багаторівневого діалогу. Розмова між учасниками є творчим процесом, що сприяє обміну знаннями та досвідом, а також створенню можливостей для подальшого співробітництва.

Тематична зустріч у форматі “світового кафе” є частиною ініціативи з проведення діалогу з пошуку порозуміння в українському суспільстві “Основ свободи”, проводиться спільно зі львівською громадською організацією “Мозаїка”.

Час та тривалість зустрічі: Початок о 17.00. Орієнтовна тривалість: 3 години залежно від процесу та бажання групи.

Місце проведення: вул. Іларіона Свєнціцького 17, к.218 (корпус Українського католицького університету).

Міжнародна громадська організація “Основи свободи” продовжує проведення діалогів з пошуку порозуміння в українському суспільстві, які було розпочато у грудні 2013 року. Раніше відбулись діалоги у Києві, Сімферополі, Харкові та Львові.

Організатор: Міжнародна громадська організація “Основи свободи” у партнерстві з Українським католицьким університетом.

Участь у зустрічі вільна.

Контактна інформація:
Антоніна Дідик, тел.: +380 97 878 2776
e-mail: [email protected]

Докладно

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.