bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч благодійного клубу Ex Animo
08.04.2014

Запрошуємо на першу зустріч Клубу Ex Animo у Київському ресурсному центрі для випускників! Першою хорошою справою, яку ми зробимо, буде допомога ветеранам Другої світової війни!

У фільмі «Перл Харбор», який ви напевне бачили, адмірал Ямамото, відповідаючи на слова свого помічника «Як мудро, генерале!», сказав: «Мудра людина знайшла б спосіб уникнути війни!». На жаль, такої людини не знайшлося! Але були й інші – ті неймовірні люди, які боролися за свободу та мир для своїх країн. Про них ми завжди повинні пам’ятати і дякувати щодня за їхню відданість на відвагу.

На нашій зустрічі, яка відбудеться 9 квітня о 18.30, ми будемо писати листи, складаючи їх у форму так званих «солдатських трикутників», для мужніх людей, які вистояли до переможного кінця. Для них, цих надзвичайно сміливих чоловіків та жінок, дуже важливо відчувати нашу підтримку, знати, як ми цінуємо їхні зусилля, яких вони доклали, аби ми мали шанс на краще майбутнє. У День перемоги 9 травня ветеранам буде приємно отримати такі привітальні листи, сповнені тепла та любові наших сердець. Наші слова підтримки стануть для них маленьким, але приємним подарунком.

Ми також збираємо пожертви у вигляді круп (пакети рису, гречки тощо) та консерв, які також будуть передані ветеранам.

Перегляд фільму, цікаві розваги, смачна їжа та напої, а головне – нові знайомства, створять приємну атмосферу для того, щоб ми подарували тепло своїх сердець та добрі думки тим героям, які зуміли вистояти у боротьбі за наше світле майбутнє!

Обов’язково використай шанс змінити світ на краще!

Коли: 9 квітня, 18.30
Де: Вул.. Еспланадна 20, 6 поверх, офіс Американських рад
Реєстрація за посиланням.

Контакти

  • Григорчук Людмила
  • 044 289 3952

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.