bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація міжнародної програми стажувань “Global Citizen”
07.04.2014

Плануєш своє літо, та ще не знаєш чим цікавим себе зайняти? Хочеш відвідати іншу країну з екзотичною культурою та познайомитись з новими людьми?

Чудово!

Приходь на презентацію Міжнародної програми стажувань “Global Citizen” та дізнайся чим будеш займатись цим літом!

Презентації відбуватимуться 9, 23 квітня та 7 травня на вул. Менцинського 8 (Львівський інститут економіки і туризму) в конференц-залі №1 о 15.00.

Міжнародна програма стажувань “Global Citizen” дає Вам змогу подорожувати, отримувати новий досвід та покращувати свій рівень англійської мови, культурної обізнаності. Програма представляє собою участь у соціальних проектах AIESEC або інших громадських організаціях, що пов’язана з широким колом питань розвитку суспільства.

Тривалість програми: 6 – 8 тижнів. Під час програми “Global Citizen” Вам забезпечується місце проживання та в багатьох країнах харчування.

Відвідай наш сайт для детальнішої інформації.

Слідкуй за новинами в нашій групі ВК

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 124 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають, як змінювати світ та себе на краще.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.