bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до діалогу “Що я маю вміти, щоб збудувати нову Україну?”
26.03.2014

Тематичний діалог “Що я маю вміти, щоб збудувати нову Україну?” спрямовано у першу чергу на розвиток громадянської компетенції, проводитиметься в межах співпраці ініціативи з проведення діалогу з пошуку порозуміння в українському суспільстві “Основ свободи” з волонтерським проектом Громадянські діалоги, який стартував у Києві у грудні 2013 р. під час громадянського протесту у вигляді ініціативи “Культура Майдану”.

Діалог - це процес і метод спілкування з метою побудови взаємин між людьми, які діляться своїм досвідом, ідеями та інформацією щодо теми, яка обговорюється. Результатом діалогу є набуття нового, більш широкого розуміння ситуації завдяки спілкуванню людей з різними точками зору.

Під час діалогу учасники матимуть змогу поринути в атмосферу довіри, толерантності та розуміння, вийти за рамки свого звичайного кола спілкування, зустріти нових людей зі свіжими думками, зрозуміти, як важливо мати чітку і структуровану громадянську позицію, усвідомити рівень своєї громадянської компетентності у важливих сферах життя, відчути, що “я не один/одна” на шляху формування себе як громадянина України.

Принципи діалогу:

  • Повага права кожного на власне бачення світу.
  • Активне слухання - не заради того, щоб погодитися та повірити, а щоб зрозуміти.
  • Мова від першої особи, виходячи з власних переконань та спираючись на власний досвід.
  • Рівні можливості висловитися всім учасникам.
  • Конфіденційність. Інформацією та ідеями, отриманими у ході діалогу можна (та варто!) ділитися, але без розголошення імен учасників діалогу.
     

Ведучий: Влада Каневська, Український центр медіації.

Час та тривалість діалогу: Початок о 19.00. Орієнтовна тривалість: 1,5 години залежно від процесу та бажання групи.

Місце проведення: вул. Дж.Дудаєва 16 (офіс компанії “Про.мова”, у дворику).

Міжнародна громадська організація “Основи свободи” продовжує проведення діалогів з пошуку порозуміння в українському суспільстві, які було розпочато у грудні 2013 року. Раніше відбулись діалоги у Києві, Сімферополі, Харкові та Львові.

Організатор: Міжнародна громадська організація “Основи свободи” у партнерстві з проектом Громадянські діалоги та Консалтинговою компанією “Про.мова”.

Участь у діалозі вільна.

Контактна інформація:
Олекса Стасевич, тел.: +380 67 622 7218, +380 50 309 7997
e-mail: [email protected]

Докладніше

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.