bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Моя гідність – мій вибір» - зустріч в Донецьку
25.03.2014

Чим більше виборців прийде на дільниці, щоб проголосувати, тим менше голосів буде сфабриковано!

Запрошуємо  долучатись до реалізації проекту та прийняти участь у координаційній зустрічі, яка  відбудеться 29 березня з 10.00 до 17.00 у м.Донецьк (місто проведення буде повідомлено додатково).

Орієнтовна програма заходу:

знайомство, презентація проекту, майстер-клас по створенню інформативної продукції (листівки, плакати тощо), тренінг для спостерігачів на виборах.

 На зустрічі ви познайомитесь з іншими активістами. Даний захід являтиме собою комунікаційний і координаційний збір, тренінг, майстер-клас.

\Для участі у зустрічі  необхідно мати бажання працювати в інформаційній кампанії проекту та для попередньої реєстрації надіслати заповнену анкету до 15.00  27 березня 2014 року  на електронну пошту [email protected] (Анкета в додатку).

Додаткову інформацію щодо заходу можна отримати за тел.:

+380509823066  (Катерина Мавроді-Місюра), +380666663914 (Світлана Ткаченко).

Захід організовано Сумським обласним комітетом молодіжних організацій спільно з Донецькою обласною організацією «Комітет виборців України». Зустріч проводиться за фінансової підтримки міжнародного фонду NED. Більш детально про проект «Моя гідність – мій вибір» можна дізнатися за посиланням.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.