bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр «Якщо не ми – то хто? Якщо не зараз – то коли?»
24.03.2014

Сьогодні питання участі у соціально-політичному житті є не просто важливою темою для обговорення, а практичною необхідністю задля розбудови держави на демократичних засадах. В рамках проекту по підвищенню громадської участі Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні в партнерстві з Східноукраїнською асоціацією арт-терапії запрошує активних представників та представниць НУО\об’єднань\ініціатив на захід, присвячений питанням подолання різноманітних бар’єрів, що перешкоджають голосу громадян бути почутим.

Учасниці та учасники матимуть можливість не тільки виявити такі перепони та запропонувати шляхи їх подолання, але й детально ознайомитися з методикою форум-театру (одного з технік Театру Пригнічених).

Суть методики форум-театру – в рамках спектаклю, відтворюваного групою «акторів», обрана проблема виноситься на розсуд громадськості. В ході повторного показу хтось із глядачів може замінити будь-кого з дійових осіб і запропонувати альтернативний хід розвитку подій, таким чином, пропонуючи своє рішення.

Для проведення даного заходу запрошений досвідчений організатор форум-театрів Hjalmar Joffre-Eichhorn.

Захід проводитиметься в Київській області та м. Києві з 9 по 12 квітня. Участь в усіх днях заходу є обов’язковою. Всі витрати бере на себе Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, окрім проїзду до м. Києва, що є внеском учасників\ць. 

Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму  
до 1 квітня 2014р та надіслати її на [email protected]. Всі апліканти будуть повідомлені про результати відбору до 3 квітня 2014р. 

Просимо зауважити, що учасники та учасниці беруть на себе зобов’язання протягом 2014 року провести на основі своєї організації\ об’єднання \ініціативи форум-театр на тему, співзвучну з профілем своєї роботи (цілями та задачами організації), що сприятиме поширенню даної методики та підвищенню залучення громадськості до вирішення широкого спектру соціальних, економічних та інших питань.

Контакти

  • +38 098 228 12 28
  •  Наталія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.