bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Моя гідність – мій вибір» - зустріч в Харкові
21.03.2014

Впродовж заходу відбудеться презентація проекту, майстер-клас по створенню інформативної продукції (листівки, плакати тощо), тренінг для спостерігачів на виборах. На зустрічі можна буде познайомитися з іншими активістами.

Дмитро Зінченко (менеджер проекту): «25 травня 2014 року нас чекають позачергові президентські вибори. Як показує практика попередніх виборів, активність молоді у голосуванні недостатньо висока порівняно з населенням середнього і похилого віку. В той же час, молодь – це потенціал країни, тому її потрібно мотивувати, інформувати про виборче право, про можливості впливу на внутрішню політику держави, про важливість кожного голосу для розвитку країни, що особливо актуально саме зараз. У зв’язку із цим виникає потреба у підтримці та інформуванні молоді, її активізації.

Для активізації молоді до участі у президентських виборах Сумський обласний комітет молодіжних організацій розпочав проект «Моя гідність – мій вибір». Проект полягає в активізації молоді на виборах, що відбудуться 25 травня 2014 р. Головним завданням проекту є залучення якомога більшої частини молоді до участі у виборах як активних спостерігачів та виборців. Таким чином очікується збільшити кількість тих, хто проголосує, підвищити рівень зацікавленості молоді у виборчому процесі та контролі за його перебігом самими виборцями. Все це повинно посприяти запобіганню фальсифікаціям на виборах.»

Проект «Моя гідність – мій вибір» здійснюється за фінансової підтримки Національного фонду демократії (NED). Тривалість проекту: березень-червень 2014 року. Цільовою аудиторією проекту є студенти ВНЗ, члени молодіжних громадських організацій та активна молодь. Заходи проекту будуть проведені в східних областях України: Харківська, Сумська, Полтавська, Донецька, Луганська, Дніпропетровська та Запорізька області.

В рамках проекту заплановані наступні заходи:

  • § інформаційні зустрічі в регіонах, під час яких буде проведено інформування молоді, яка потім буде залучати інших до виборчого процесу, інформувати, стимулювати своїх однолітків брати участь у виборах;
  • § одноденні тренінги з інформаційних технологій, виборчому праву, тренінги для спостерігачів тощо;
  • § проведення конкурсу на креативні листівки, плакати, відеоролики тощо, які будуть поширюватись у соцмережах, на вулицях та у ВНЗ (кращі з них використаються в інформаційній кампанії для поширення в регіонах).
  • § тренінги для активістів інформаційної кампанії, яка буде проводитися впродовж всього передвиборчого процесу, для спостерігачів як на самих виборах, так і тих, хто буде спостерігати процес виборів до 25 травня, для активної та дієвої молоді в регіонах, які охоплює проект.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатись до реалізації проекту та взяти участь в інформаційній зустрічі 22 березня. Зустріч відбудеться з 10.00 до 17.00 за адресою Московський проспект, 64а. Учасники організовано збирається о 9.45 біля універмагу “Харків” біля станції метро «Площа повстання».

Контактні особи:

Наталія Лучанінова – заступник голови Сумського обласного комітету молодіжних організацій (+38 (095) 731 29 88, [email protected]);

Дмитро Зінченко – менеджер проекту «Мій вибір – моя гідність (+38 (095) 761 91 03, [email protected]).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.