bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія «Філософія західної освіти: Американський університет»
12.03.2014

Шановні Колеги, програма імені Фулбрайта в Україні радо запрошує вас долучитися до дискусії «Філософія західної освіти: Американський університет», що відбудеться у четвер, 13 березня, о 18:30, у приміщенні офісу Програми (м. Київ, вул. Еспланадна, 20, кімн. 904, М «Палац Спорту»)

Перед сучасною вищою освітою постає чимало викликів. Нині освіта не є обмежена ані в просторі, ані в часі, її розмаїття й всезагальність не припускають жодної обмеженості. Американський університет – це принципово міжнародна громада, це місце взаємодії, де збираються студенти з усіх кутків світу, зацікавлені в різноманітних ділянках знань. Цю принципову просторову урухомленість та універсальність американської освіти віддзеркалює термін в ділянці освітньої політики – міжнародна академічна мобільність, що витворює зрілих людей, які здатні орієнтуватися у цьому світі, здатні відкривати нові горизонти, творити свій світ, а не відтворювати раз і назавжди заучені алгоритми. 

Філософія американської вищої школи: національний та наднаціональний виміри; академічна свобода;  автономія університету; роль університету у становленні громадянського суспільства; вплив на економічний розвиток країни та формування головного економічного ресурсу – людського капіталу; рівний та справедливий доступ до якісної освіти;  університет як  дієвий чинник прискорення модернізації вищої освіти й генератор розвитку країни; гнучкість навчальних програм й міждисциплінарний підхід; чому обирати навчання в американському виші – ці та інші питання  стануть предметом дискусії за участі представників Посольства США, американських стипендіатів  Fulbright U.S. Student Program 2013-2014 в  Україні, українських випускників Програми імені Фулбрайта, координаторів програм наукових обмінів.

Мова дискусії – англійська.

Просимо підтвердити свою участь за тел.: (044) 287-0777 або ел.пошта: [email protected]

З повагою, Програма імені Фулбрайта в Україні

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.