bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Чисте побачення»: поєднуємо прибирання і позитивні емоції
07.03.2014

Останнім часом в нашій країні не все так спокійно як хотілося б. В засобах масової інформації розмови людей кишать різними політичними і економічними темами, а так хочеться знайти якусь справу щоб хоча б кілька хвилин подумати про щось нейтральне.

Ви були на Пейзажній Алеї? Дійсно там відкривається неперевершений краєвид? Так приємно прогулюватися по чистій Алеї зі своєю дівчиною, жінкою чи подругою, милуватися архітектурою Києва та схилами Дніпра, але коли опускаєш очі вниз по схилу зустрічаєш геть інший «пейзаж». Взимку та літом матінка природа приховує «сувеніри», які люди викидають на землю.

Тому екологічні активісти Києва вирішили поєднати прибирання і позитивні емоції, щирість і сміття, кохання та свіже повітря.

На нашому заході люди зможуть краще пізнати однин одного, незвичайно та цікаво провести час з користю для себе та навколишнього середовища. Привернути увагу до громадської активності та формування екологічного мислення. 

Ми запрошуємо вас не на нудний суботник, а на фестиваль чистоти й перш за все - це Побачення.

Зазвичай на першому побаченні не завжди складається правильне враження про людину, завдяки такій неформальні “обстановці” цей бар’єр подолається і люди зможуть бути справжніми.

Також в програмі заходу веселі ігри та конкурси, фотосесія «Ecology is…» та багато сюрпризів.

Приходь і приводь з собою друзів на «Чисте побачення», яке відбудеться 9 березня об 11:00 біля Пейзажної Алеї (вул. Володимирська 2 - вул. В.Житомирська 34) і може саме там ти зможеш знайти свою другу половинку. Навіть якщо ти вже її маєш – приходь і незабудь взяти кохану/коханого з собою.

П.С. Ексклюзивний приз тому хто приведе з собою найбільшу кількість друзів!!!! 

Довідково: Ми діємо в рамках міжнародного соціального проекту «Let’s Do It!», який спрямований на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку - Планету. 20 квітня 2013 року ми провели третю всеукраїнську акцію! Більше 140 тисяч людей із 374 населених пунктів прибирали країну!

Наступна всеукраїнська акція – 12 квітня 2014 року!

Контакти

  • Хрутьба Андрій
  • 093 6000 895
  • Вадим 0637507890

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.