bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий-стіл на тему: “Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини”
14.02.2014

Круглий-стіл на тему: “Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини: проблеми та перспективи”.

20 лютого 2014 року (четвер) у м. Львові в рамках проекту «Громадський моніторинг місцевих бюджетів Львівської області» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», відбудеться круглий-стіл на тему: «Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини: проблеми та перспективи».

Місце та час проведення круглого столу – Львівський інститут банківської справи УБС НБУ, м. Львів, пр. Шевченка 9, 3 поверх, зал засідань (ауд. 305), з 12.00 до 15.00. Реєстрація учасників із 11.30.

Для участі у круглому столі запрошуються представники громадських організацій, місцевих органів влади та експерти з питань формування та виконання місцевих бюджетів з провідних вищих навчальних закладів та наукових інституцій Львівського області.

Для участі у круглому столі просимо зареєструватися за посиланням або за телефоном 050-672-0762.

На круглому столі  будуть заслуханий виступ голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності ЛОР, к.е.н. Качмарика Я.Д. та доповіді експертів проекту (д.е.н. професора, Сторонянської І.З.; д.е.н. Другова О.О., к.е.н. Кульчицького І.І.) щодо основних  проблем та недоліків формування доходів бюджетів міст Львівщини, оцінювання ефективності і результативності використання їх фінансового ресурсу,  обговорити з учасниками питання забезпечення прозорості бюджетного процесу на місцевому та регіональному рівнях, активізації залучення громадськості до моніторингу формування і виконання місцевих бюджетів, можливостей поширення в Україні європейського досвіду громадського бюджетування.

Головною метою круглого столу є проведення громадського обговорення та формування пакету пропозицій органам управління місцевого та регіонального рівня щодо актуальних проблем формування, виконання та звітування у сфері бюджетного процесу міст Львівщини, застосування програмно-цільового методу бюджетування та усунення його недоліків, а також налагодження взаємодії між органами влади, місцевого самоврядування та територіальними громадами задля підвищення ефективності управління фінансовим ресурсом.

Інформація про проект на блозі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.