bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація плану проведення фестивалю “Епідемія доброти-2014” у Маріуполі
12.02.2014

Маріупольцям вже не вперше випадає чудова можливість посеред найсуворішого зимового місяця зігрітися атмосферою посмішок і добрих справ. Традиційно, у другій половині лютого, в місті проходять добрі флешмоби, яскраві концертні акції, благодійні заходи.

Сподіваємося, маріупольці і в 2014 році із задоволенням приєднаються до них як на площах міста, так і в інтернатах, дитбудинках, лікарнях.

Координатори фестивалю - Молодіжний рух “МОДОС”, за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Маріупольської міськради і волонтерського клубу «Перспектива» маріупольського палацу культури «Молодіжний», представляють програму “Епідемії доброти-2014” і запрошують всіх охочих брати участь в акціях:

1) 18 лютого - прес-конференція та урочистий старт “Тижня доброти”;

2) 18 лютого - візит учасників “Епідемії доброти” до мешканців будинків-інтернатів для громадян похилого віку та інвалідів.
У програмі - концерт, чаювання, дружнє спілкування, настільні ігри (шашки/шахи/нарди/доміно). Також організатори припускають зібрати інтерв’ю - життєві історії мешканців цих установ.
Запрошуються всі, хто хотів би розділити із самотніми маріупольцями радість дружнього спілкування; ті, хто хотів би попрактикуватися у проведенні інтерв’ю/створенні відеороликів про захід.

3) 19 лютого - учасники “Епідемії доброти” десантуються в дитячі будинки міста.
У планах - подарувати день дружнього спілкування вихованцям цих установ. Кожен волонтер приділить увагу конкретній дитині, проведе своєрідний “майстер-класик”: розповість про себе, свій життєвий досвід, реалізацію в дорослому житті.
Для акції потрібні добровольці, які люблять спілкуватися з дітьми. Також просимо всі організації, які традиційно відвідують своїх підшефних дітей в інтернатах, поділитися з організаторами інформацією про свою участь в акції в цей день!

4) 20 лютого - “Епідемія доброти” підтримає багатодітні сім’ї Маріуполя: півтори сотні маленьких маріупольців з багатодітних сімей відвідають комплекс “Порт-Сіті” і кінотеатр “Мультиплекс”, де на них чекатиме захоплююча розважальна програма.

5) 21 лютого - добровольці “Епідемії доброти” підтримають маленьких пацієнтів міських лікарень. Так, наприклад, в міськлікарні № 3 пройде концертна програма, яка підтримає веселим концертом тих, хто чекає свого якнайшвидшого одужання.
Для проведення акції організатори запрошують усіх, хто хоче спробувати себе в театральному мистецтві - нехитрі позитивні сценарії та барвисті костюми забезпечуються організаторами та партнерами фестивалю.

6) 22 лютого - “Епідемія доброти” охопить широку публіку - відвідувачів ТРЦ ” Україна ” і ” Порт-Сіті”. Протягом дня на їх території пройде кілька захоплюючих флешмобів та акцій: “Безкоштовні обійми”, “Добрі прогнози” тощо. Також відбудеться спонтанний музикальний флешмоб з синхронним виконанням пісні.

Організатори запрошують до себе в союзники людей, які хочуть створити собі і оточуючим гарний настрій, а також тих, хто хотів би увічнити у фото і відео ці чудові святкові моменти, які, поза сумнівом, прикрасять історію міста Маріуполя в 2014 році.

Окрім того, Молодіжний рух “МОДОС” буде вельми вдячне за допомогу в придбанні солодощів для організації чаювання в інтернатах.

Також запрошуємо долучатися до офіційної групи фестивалю ВКонтакте.

Контакти

  • Для участі у фестивалі слід зв’язатися з керівниками проекту:
  • В’ячеслав Новосельцев - (098) 679-51-28
  • Дорошенко Тетяна - (067) 591-82-09
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.