bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція «Епоха Миколи Куліша в історії української драми»
31.01.2014

Літературознавець Сергій Іванюк по-новому розгляне постать ключового митця в історії української драматургії – Миколи Куліша.

Микола Куліш
 – український письменник, режисер, драматург, громадський діяч, газетяр і редактор, діяч української освіти, педагог. Став драматургом, творчість якого відкрила нові напрямки у розвитку світового драматичного мистецтва 20 і 21 століть. Жертва сталінського терору.

Куліш з точки зору сучасності: ким він був насправді, як вплинув на український літпроцес та чому його творчість і досі гостро актуальна – відповіді на усі ці питання ви отримаєте на лекції Сергія Іванюка.

Лекція відбудеться у рамках проекту «Центру літературної освіти» – лекторію «Ключові постаті української літератури: сучасний погляд».

Як взяти участь? 

Для участі в лекції обов’язково потрібно зареєструватися. Кожен слухач сплачує організаційний внесок – 50 грн. Кількість місць обмежена.

Коли: 1 лютого, 15:00 год.

Про лектора: 

Сергій Іванюк – літературознавець, письменник, журналіст, критик і перекладач, кандидат філологічних наук, один із відроджувачів Національного університету «Києво-Могилянська академія», доцент кафедри літератури й іноземних мов.

Детальніше з повною програмою лекторію можна ознайомитися за посиланням.

Контакти

  • platfor.ma/art/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.