bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук форм та методів взаємодії ОСН та соціальних партнерів
27.01.2014

Ефективність діяльності органів самоорганізації населення, що створюються жителями, які на законних підставах проживають на території села, селища, міста або їх частин, великою мірою залежить від рівня взаємодії із соціальними партнерами у різних сферах та напрямах.

Так, із центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді та департаментом соціальної політики створені комітети можуть взаємодіяти для максимально обґрунтованої, справедливої та адресної соціальної допомоги уразливим категоріям населення.  Проте ще одним із соціальних партнерів співпраця із яким надає великі можливості для підтримки та розвитку діяльності органів самоорганізації населення є служба зайнятості, яка постійно сприяє реалізації ініціатив, що забезпечують розвиток активності населення у вирішенні питань місцевого значення.  

28 січня 2014 року о 15:00 у конференц-залі Луцького міського центру зайнятості відбудеться тематична зустріч, що покликана окреслити кроки можливої взаємодії органів самоорганізації населення та відповідної служби.

Представники Луцького міського центру зайнятості для керівників та членів комітетів, що створені та діють у місті презентують напрями своєї роботи та можливості взаємодії як із юридичною особою, яка діє в межах певної території, так із представницьким органом, що покликаний сприяти вирішенню питань локального  значення та розвивати територію на якій функціонує.

Запрошуємо представників засобів масової інформації до участі у заході.

Довідково: Тематична зустріч відбуватиметься в межах проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Створення умов для нового якісного рівня розвитку органів самоорганізації населення у м. Луцьку», який отримав підтримку програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження» та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.