bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективні форми взаємодії влади та громадськості у вирішенні соціальних проблем
22.01.2014

Ресурсний центр для органів самоорганізації населення м. Луцька запрошує представників департаменту соціальної політики Луцької міської ради, центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, органи самоорганізації населення, громадськість та засоби масової інформації до участі у тематичному засіданні на тему «Вирішення соціальних питань через взаємодію влади та громади», що відбудеться 23 січня 2014 року в приміщенні коворкінг-центру «Репортер» (м. Луцьк, пр-т Волі, 27, 4 поверх). Початок зустрічі о 16:00.

Мета засідання: напрацювати форми можливої співпраці та взаємодії влади та громадськості у наданні соціальної допомоги найбільш уразливим категоріям населення.

Під час засідання будуть розглянуті наступні питання: механізми співпраці та взаємодії громадськості з місцевими соціальними службами; кращі практики участі органів самоорганізації населення у наданні соціальної допомоги мешканцям; можливості залучення додаткових ресурсів у вирішення пріоритетних соціальних проблем міста через взаємодію із ОСН та громадськими об’єднаннями.

Довідково: Тематична зустріч відбуватиметься в межах проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Створення умов для нового якісного рівня розвитку органів самоорганізації населення у м. Луцьку», який отримав підтримку програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження» та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.